| Dan a întrebat:

De ce iubesc asa de mult familia si prietenii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca esti bun si ai nevoie sa iubesti. Inima ti-e plina de iubire si trebuie sa o reversi asupra celor din jurul tau, care inseamna ceva pentru tine!

7 răspunsuri:
| Dan explică:

Dumnezeu a avut grija de mine. Am sa scriu povestea vietii mele in curand. Este o poveste trista si frumoasa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E normal sa-ti iubesti familia si prietenii, iti sunt intotdeauna alaturi cand ai nevoie de ei.

| billy69 a răspuns:

Pentru ca asta te face cu adevarat fericit! happy

| matura a răspuns:

Fara sa iubesti nu poti trai.

| Cryssy a răspuns:

Pentru ca esti un om bun si iubitor. Pentru ca sunt importanti pentru tine.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

La o abordare mai putin sentimentala si mai mult rationala, sunt cele mai apropiate persoane in mediul social. Sunt cei care au grija de noi cand avem nevoie, cei cu care impartasim emotii, intamplari, activitatile de zi cu zi, cei cu care interactionam cel mai mult si ne "acordam vibratiile" asemeni unui instrument dintr-o orchestra cu care trebuie sa fim in armonie. Sunt cei mai de incredere pentru a ne manifesta nevoia de a iubi, si este ceva reciproc, asa cum se completeaza reciproc si instrumentele muzicale intr-o simfonie. Si nu in ultimul rand, atasamentul psihic vine si din obisnuinta, de exemplu daca de mic copil ai mers in luna august la bunici la tara in fiecare an, te gandesti la locul ala cu drag si ai vrea sa continui asa. Simpatia, asocierea cu imagini pozitive, familiaritatea, rezonanta pe aceeasi frecventa, aspectele pe care le avem in comun, toate duc acolo unde vrem sa fim si toate sunt de obicei reprezentate de familie si prieteni. Ma opresc pana nu o dam in biologie big grin

| anonim_5372 a răspuns:

Pentru ca asa trebuie...winkingsi cred ca asta este foarte important pentru tine... poate nu ai vrea sa ii pierzi sau...