| 7octombrie a întrebat:

De ce iubiti barbatii?

Răspuns Câştigător
| NoRegretsxx a răspuns:

Pentru ca sunt fiinte minunate. Barbatii ne fac sa ne simtim in siguranta, frumoase, speciale, ne lasa sa avem impresia ca noi ii conducem si ca suntem buricul pamantului, ne dau cele mai marfa or.gasme(nu am voie sa folosesc cuvinte de genul) happy trebuie sa mai continui? Nu conteaza asa mult banii pe cat aveti voi impresia(excludem gold diggers din discutie). In zilele noastre femeia isi permite sa se intretina si sa fie independenta, asta nu inseamna ca tu ca barbat trebuie sa fii un cioflingar fara o chifla in stomac, sa nu iti permiti sa iti scoti femeia la restaurant(desi ea isi permite sa iasa si sa plateasca pentru amandoi).In cazul asta te numesti putoi, nu barbat. Aspectul fizic da, conteaza si el, dar depinde de gusturile fiecareia. Mie nu imi plac barbatii slabi, in schimb una din prietenele mele are iubiti doar barbati slabi, samd.

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cui te adresezi? Femeilor sau barbatilor?

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Avem o lesbiana pe aici laughing tongue :v

| RAY a răspuns:

Eu find baiat ce sa raspund sa vedem daca as fi fata as apecia un barbat hotarat,serios,nefricos, frumos, inalt, inteligent, bun la suflet, intelegator, indiferent, rece nu mereu disperat dupa mine la care i place aventura, la care i place mereu ceva nou nu monoton, raspunsul e de ce mi-ar placea daca as fi fata? pentru ca asa e lasat de la natura asa cum tie isi place fie ca vrei fie ca nu vrei si invers e valabil

| T0T a răspuns:

Eu nu iubesc bărbații.

| OoBunnyoO a răspuns:

Pentru ca sunt buni la deschis borcane. laughing

| gemeni6226 a răspuns:

Nu iubesc toti barbatii, cei mai multi au foarte multe defecte si e o categorie care habar nu are ce inseamna politete si bunele maniere.Sunt putini foarte putini cei care merita iubiti pentru ca sunt de caracter si au cei sapte ani de acasa.

| AirănMeidăn a răspuns:

in general barbatii sunt baza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai un raspuns simplu ar fi "din acelasi motiv pentru care barbatii iubesc femeile" sau "pentru ca pur si simplu il iubim" sau "din cauza dragostei"

Dar pe bune, de ce? laughing

Adica, o fata e totul pentru un baiat: tot corpul, picioarele, buzele, fundu, sanii, partea intima, parul, ochii, vocea, femeile sunt pur si simplu comori. Dar barbatul ce are? doar partea intima. In rest, de ce sunt femeile atrase de barbati? muschi? bani? cam atat, nu? Sau pentru ca va simtiti protejate? Inafara de asta nu gasesc alte motive.

Cam de asta consider eu femeile un fel de "fiinta superioara" laughing

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti primul baiat de la care am auzit asta... Wow!

Stai linistit, exista si fete carora nu le convin unele lucruri si au dreptate.
Eu sunt fericit ca sunt baiat. Este mult mai greu sa fii fata. Este doar parerea mea.

De ce?
Noi nu avem dureri. Noi avem voie sa mergem la piscina oricand, nu ne pasa daca ne-a crescut un pic mustata sau daca iti pasa o razi imediat... noi nu avem probleme cu concentrarea in anumite perioade. Nici nu vreau sa-mi inchipui. Sa fiu la scoala atunci. Tot respectul pentru asta!

Acum in legatura cu intrebarea...
Sunt baiat dar pot sa deduc raspunsul:
1. Aspect
2. Felul sau de a fi in general
3. Banii

Bye!

| anonim_4396 a răspuns (pentru RainmakerX):

Cati ani ai?

laughing Pai cam ai dreptate, si acum vine vorba si cand da nastere ce dureri poate sa aiba :-s

Dar cand te gandesti legat de sex, barbatul poate avea placeri intr-un singur loc: femeile in... 3, presupun laughing (gura, sanii si celelalte 2 locuri, stii tu care)

Sub 18.

Ce exemple pe tine rolling on the floor

rolling on the floor))

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar iti pui mintea cu ei? Tu de ce crezi ca imi iau pauze de TPU uneori? Cedez psihic.

| T0T a răspuns (pentru RainmakerX):

Culmea e că doar o singură fată a răspuns și nu cred că poți deduce ceva din răspuns laughing

| NoRegretsxx a răspuns (pentru RainmakerX):

Frumos raspuns! Bv happy

| RainmakerX a răspuns (pentru NoRegretsxx):

Merci! ^w^

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Eu unul am inteles raspunsul. thinking

| T0T a răspuns (pentru RainmakerX):

Nu mă refer la NoRegrets, în fine ăla e practic al doilea răspuns.

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Gata, am vazut laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt specii rare, pe cale de extintie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am zis sa raspund si eu ca am vazut ca mai mult baietii au facut-o desi intrebarea nu prea parea ca li se adreseaza.

Acum, ca mi-am facut datoria, pot sa plec.

Întrebări similare