| turtl3 a întrebat:

De ce iubiti lumea in care traiti? (nu trebuie neaparat sa scrieti raspunsul)

Răspuns Câştigător
| cutza a răspuns:

Pentru ca e lumea mea si are de toate ce te poate face fericit!

8 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Nu prea stiu cum sa raspund la intrebarea asta.
Pentru ca am o familie frumoasa, nu bogata... dar imi pot permite sejur de 5 stele la hoteluri luxoase, pentru ca pot ajuta lumea care are nevoie de mine, pentru ca iubesc si sunt iubita(de cei apropiati mie), pentru ca nu sunt singura pe lume si ca ma pot baza pe prietenii mei si cel mai important ...pentru ca eu sunt sanatoasa...adica vad, aud, merg, repsir, mananc, beau etc altii nu pot face lucrurile astea.

| JackieSue a răspuns:

Nu prea stiu cum sa raspund la intrebarea asta.
Pentru ca am o familie frumoasa,nu bogata...dar imi pot permite sejur de 5 stele la hoteluri luxoase,pentru ca pot ajuta lumea care are nevoie de mine,pentru ca iubesc si sunt iubita(de cei apropiati mie),pentru ca nu sunt singura pe lume si ca ma pot baza pe prietenii mei si cel mai important ...pentru ca eu sunt sanatoasa...adica vad,aud,merg,repsir,mananc,beau etc altii nu pot face lucrurile astea.

| dulshe a răspuns:

Pentru ca am niste prieteni adevarati! Pentru ca nu conteaza banii pentru a fi fericit. Pentru ca persoanele care ma inconjoara sunt mereu alaturi de mine, la bine si la greu.

| tukhey23 a răspuns:

Specific:URASC LUMEA IN CARE TRAIESC.De ce? Pt. ca romania(tara mea natala), oameni sunt inapoiati, needucati etc. Tineri din ''tara mea natala'' nu cunosc cuvantul respect si ei cred ca sexul cu prietena te face, mai tare.Intr-o tara ca Romania, daca ai un cont de 10.000 $ lumea te crede:bogat. Te idolatrizeaza si alte chesti.Deci urasc lumea in care traiesc, pentru. ca alti au mai mult ca mine si se plang ca nu au destul.Ciudat! Dar adevarat... deci, iubesc viata happy

| tukhey23 a răspuns:

Becca:deci esti bogata. E normal sa iubesti lumea in care traiesti?happy

| bibitza a răspuns:

Eu iubesc viata dar daca as avea puterea de a schimba lumea in care traiesc as face-o...as schimba-o intr-una mai buna, mult mai bunawinking

| maria a răspuns:

Pentru ca fiecare OM are un rol si un scop, pe lumea aceasta, in care noi traim.Pentru ca mergem, vedem, auzim, putem sa ne hranim dar si sa muncim, sa ne hranim singuri, avem creier si nu depindem de altii fizic ( asa cum sunt oamenii bolnavi sau cu dizabilitati), si ei iubesc lumea, prin felul lor de a fi, atat cat pot si o percep, ca pe o bucurie (sper si nu ca pe o povara, in unele cazuri), ca mirosim florile, ca indragim rasariturile de soare si apusurile sau ne bucuram de o felie de tort sau de o prajitura cu glazura, de oameni buni si calzi, de oameni sinceri care sunt alaturi de noi cand suntem incercati de probleme, de greutati, ca ne ajuta intr-un fel sau altu'... e greu, dar iubim lumea pentru ceea ce avem de la ea, ceea ce obtinem si pentru ceea ce suntem noi, inca VII (sufleteste, moral, fizic), pentru DARUL pe care ni L-a dat Cel de Sus -acela de a ne naste si a trai aici, pe pamant, cu bune si mai putin bune, cu patimi si pacate...caci "daruind, vei dobandi " spunea Nicolae Steinhardt. Bucura-te si tu, la randul tau de tot ceea ce e bun si drag. Stii ca noi nu avem contract cu providenta sa stim cat vom trai si de aceea trebuie sa ne bucuram de tot ceea ce ne este dat...sunt gandurile mele, nu sfaturi. Cele bune, Maria

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca, fara a fi narcisista, ma iubesc si ma accept pe mine insami, pentru ca ador tuberozele, ma indragostesc in fiecare primavara, imi ador prietenii... iubesc cateva persoane infiorator de tare...Doamne, nici nu-mi ajunge viata asta ca sa termin tot ce am de facut si de iubit!

Întrebări similare