| DomnulPoliticos a întrebat:

De ce jignesc asa multe persoane pe siteul asta fara motiv? Efectiv cineva mi-a zis ca sunt boschetar si ca vin de pe planeta Marte.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce iti pasa atat de mult de parerea celorlalti?
Nu stii ca atunci cand o persoana e rea cu tine, este doar o reflectie a frustrarilor ei interioare? Mai stii zicala aia din copilarie: "Cine zice ala e"? Cand o persoana iti spune ceva negativ, fara sa vrea se descrie pe ea insasi. Poate nu are o situatie familiara OK, poate este insecure cu o parte a corpului ei sau poate pur si simplu se simte bine cand ii jignește pe ceilalti. Insa asta nu e treaba ta de rezolvat, treaba ta este sa stii cum sa reactionezi in momentul in care vine cineva si iti spune ceva negativ.
Si o sa tot vina frustrati sa se ia de tine pentru ca este mult mai ieftin sa iti versi nervii pe cineva decat sa mergi la psiholog. Cel mai prost mod prin care poti sa reactionezi in situatii de genu' este cu aceeasi energie negativa. Pe de alta parte, cel mai bun mod prin care poti sa-i raspunzi acelei persoane negative este efectiv sa o ignori.

4 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Vezi tu, nu toate persoanele de pe aici sunt atât de prietenoase pe cât ai crede, sau pe cât ar trebui. Nu știu despre ce vorbești, în ce context ai fost caracterizat astfel, dar, dacă tu nu ai dat apă la moară, aceste cuvinte pot fi rezultatul frustrării și dorinței de a părea superior în fața altuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai ieftin să-ți verși frustrarea pe alții decât să de duci la psiholog.
Dacă puneam la suflet toate ipocriziile spuse de frustrații pe care i-am întâlnit la viața mea... 2 metri sub pământ eram happy

| sammie a răspuns:

Pentru ca chiar asa esti, duh.

| MarianWLF a răspuns:

Spune-i ca si-a luat teapa, ca esti de pe Venus laughing
Nu mai pune la suflet, baga-te pe glumewinking

Întrebări similare