Orice prost-scarba injura ca asa are chef. Daca era un par pentru fiecare sa ii traga una peste dinti incat sa cada jos era mai bine
Si eu înjur ca uni sunt distruși mintal omule dar nu direct si sarcastic,mai ales cand vad libidinosi scarbosi care dau msj la minore sau in oras cand vad ca uni le privesc atent, idioti care scriu porcari, oameni care nu au habar de ceea ce scriu si degeaba le dovedesti,tot prosti raman,cum dracu sa filmezi un om cand se ineaca, o tara de clovni care rad din orice, numai vb de patroni alti rahati care te vede ca un sclav, ei stiu mai bine ca tine, plin de prosti pe bune
Uite un idiot
și ca să ai vergeturi e o crima sau ca se rezolva cu sala cine zice, "băiete"?
Pai fata mea, deciziile au consecinte. Tu poti decizi sa mananci numai ceafa de porc dar consecinta e ca se depune. Si e perfect sa te simti prost pentru asta
cele mai bune diete sunt cele bazate pe carne, daca consuma 200 de grame de carne numai ii va fi foame, nu ne ingrasa carnea si carbo, grasimi rele
e depasita teoria asta dar hei, cat timp poti sa urci pe scari fara sa faci infarct e ok
Îmi place
cum adica e epasita daca e ceea recomandata la obezitate
era acum 30 de ani, mai cauta ca au aparut altele intre timp. Tu macar salate?
ii dovedesc
Iulian Mateescu https://health.usnews.com/best-diet/best-weight-loss-diets https://www.healthline.com/.../how-protein-can-help-you...
Best Weight-Loss Diets
HEALTH.USNEWS.COM
Best Weight-Loss Diets
Best Weight-Loss Diets
Îmi place
cate porcari scrii, acum 50 de ani sau redus grăsimile, acum 30 de ani sau redus carbo, deci inainte erau populare dietele bazate pe legume, fructe apoi cam de 20 de ani lumea a mers pe diete ketogenc sau high proten https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK44656/
1.Ca să își decarce tensiunile. 2. Că este mai greu să ia bătaie. 3. Nu realizează. 4. Aleg să ignor.
De prosti insulta, raspunsul la intrebarea ta e foarte simplu.
Uneori daca vreau sa ma distrez, le raspund triplu la fel, ca sa ii enervez mai tare, ca stiu de ce fac ei asta si ii ating acolo unde ii doare mai tare.
Ca sunt doar cateva motive:
1 - Nu au bani, nu-s in stare sa faca bani, sunt suparati si se razbuna pe altii care-s mai capabili.
2 - Sunt bolnavi si nu au putut face mai nimic in viata, si iar fac asa.
3 - Nu arata bine deloc, nu atrag sexul opus, si iar sunt f suparati (astia is cei mai suparati), si iar fac la fel.
Si afli care motiv e, ca mai citesti si prin alte topicuri ce scrie.
Si razi de ei pe motivul pe care-s suparati, si ii la plansul dupa aia.
De ex daca nu face bani zici "ratatule, prostule...".
Unui om okey nu ii zici, ca stii ca nu e vinovat ca atata poate, dar unuia care se razbuna, ii zic ca sa-l fac sa sufere mai tare.
Ei se bazeaza ca lumea nu isi pune mintea cu ei, dar gaseste unu din asta care isi pune.
Pe alt forum i-am zis eu unuia pe privat, ca tot asa insulta, si zice "ma sinucid", si eu zic "iti respect decizia, iti urez drum placut catre iad".
Si s-a potolit! Astia asa merita. Nu mergea santaju la mine.
Altii pun botul ca vaaai, ete na, cui ii pasa ca moare un prost si un om prost la caracter?!
Dar nu moare, merge la santaj.
Deci le raspund cum merita. Cand nu am chef, nu ii bag in seama.
La un moment dat le raspundeam, insa, la scurt timp am realizat ca, aceiasi oameni raspund cu prostia lor inapoi, Indiferent de cat de bine le-ai dat o replica, cat adevar este in ea, cate exemple si asa mai departe, pentru ei este egal cu 0. Pentru ca nu pot mai mult.
Și în realitate, în viața de zi cu zi întâlnim tot felul de oameni."Avantajul" online-ului e că suntem agresați doar verbal, psihic.Suntem foarte diferiți.Fiecare persoană e UNICĂ. Ignoră, ocolește, evită, îndepărtează-te de oamenii al căror comportament este agresiv și au un limbaj cu injurii.Fiecare personal știe foarte bine ce ar accepta sau nu de la persoanele cu care interacționează. Înconjurați-vă doar de persoane asemenea vouă, cu o gândire asemănătoare, cu aceleași hobby-uri și care au același scop în viață.
Jignesc din cauza lipsei de educație, a frustrării,a problemelor legate de sănătatea mentală și a multor complexe de inferioritate și de insecurități. Atunci când ei încearcă să pună pe cineva într-o lumină nefavorabilă se simt sau cred în mintea lor morbida că-s superiori,de fapt ăștia sunt traumatizați,fiindcă și și la randul lor au fost umiliți, jigniti, au avut parte de bullying și fac la rândul lor cu alții crezând că-s la fel ca aia care le dădea peste nas și îi lua la mișto. Asta poate avea foarte multe cauze, și de la conduita din mediul familiar se poate trage, de la părinți, de multe ori tiparul gândirii și comportamental se preia fiind copil de la cei din jur.
Imi este foarte greu sa ma abtin cand vad cata ipocrizie este in om si prostie :