Nu este vorba de frica, ci de faptul ca nu este tocmai ceva placut sa te dezbraci si sa te cracanezi in fata unor oameni ( dr si asitenta) pe care nu-i cunosti si totusi sunt acolo pentru a te ajuta si pentru a-si face meseria, nicidecum sa te judece. Chiar saptamana aceasta am fost pentru prima data si am avut emotii cu multe zile inainte, ajunsa acolo mai devreme decat trebuia, m-am asezat si asteptat sa vina medicul, lucru deloc linistitor, dar am incercat sa ma calmez si sa ma gandesc ca este pentru binele meu si nu are ce sa fie rau. Odata chemata in cabinet, mi-a pus cateva intrebari si apoi a zis " poti merge sa te dezbraci", daca pana atunci imi imaginam momentul cum ar putea fi, acolo nu am mai avut timp sa imi dau seama ce se intampla, am facut ce mi s-a zis, m-am urcat pe scaun si a inceput consultul, nimic greu de suportat sau dureros. Conteaza foarte mult si medicul, modul in care vorbeste, explica si te face sa te simti are rol foarte important in toata vizita asta. ( am fost la barbat )
Probabil,frica de anumita boala!
dar cand ai cu adevarat probleme. ajungi fara doar si poate!
Sincer si eu imi pun mereu aceeasi intrebare si nu pot intelege de ce au aceasta problema sub nicio forma.
Nu vad niciun motiv real pentru care ar fi justificata aceasta teama.Din contra! Este mult mai rau sa ai ceva si sa nu mergi...
Mie personal mi se pare jenant, stresant, ma simt ciudat si incep sa devin frustrata ca trebuie sa merg acolo.
E oribil. Tu mergi la ginecolog?
Neimportant întreabă: