Pentru că în rest, cum este în cazul tău, nu se găseşte nimic mai interesant.
Şi da, mă refer la creier.
Ooo, pai draga mea, lor nu le plac doar sanii unei femei, le plac sanii mai multor femei
Ăăă...deoarece le este dor de momentele în care erau mici, iar mamele îi ţineau la piept!
Există şi o boală, din dorinţa pentru sîni mai mari, doar la bărbaţi.
Părerea mea!
Pentru că e frumos să vezi ceva plin în pieptul unei fete care stă dreaptă, eu cred că inspiră putere și curaj, e pur și simplu un peisaj frumos, o calitate, ca un lănțișor de aur cu o pietricică mai mult sau mai puțin prețioasă, dar de data asta de la Mama Natură. Cu atât mai bine dacă face și sport să și-i întrețină, atunci chiar e meritul ei complet.
Este un instinct de imperechere. Daca femeia are sanii frumosi (in opinia barbatului), probabil ca este sanatoasa si poate hrani bebelusul, cand se va naste.
Exact la asta se gandesc barbatii
Nu ma refeream la ce se gandesc. Am zis instinct.
Pentru ca sunt sexy, mai ales atunci cand sanii nu sunt nici mari nici mici. Niste sani perfecti!
Pentru ca sanii unei femei sunt partea cea mai intima iar pe acestia ii excita maxim chiar mai mult decat!
Cea mai intima? Atunci de ce unele femei nu isi acopera sanii la plaja si sa faca fara slip.De la tine inteleg ca pasarica este mai putin intima decat sanii.
anonim_4396 întreabă: