| XtremeX a întrebat:

De ce le plac barbatilor sani unei femei?

15 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Si nu numai sanii mai, si altele...

| Woodenpints91 a răspuns:

Pentru că în rest, cum este în cazul tău, nu se găseşte nimic mai interesant.
Şi da, mă refer la creier.

| Gabica a răspuns (pentru Woodenpints91):

laughingInteresanta parere...

| LolaLollita a răspuns:

Ooo, pai draga mea, lor nu le plac doar sanii unei femei, le plac sanii mai multor femei laughing

| W3R4 a răspuns:

Ăăă...deoarece le este dor de momentele în care erau mici, iar mamele îi ţineau la piept!
Există şi o boală, din dorinţa pentru sîni mai mari, doar la bărbaţi.

Părerea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt obsedati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că e frumos să vezi ceva plin în pieptul unei fete care stă dreaptă, eu cred că inspiră putere și curaj, e pur și simplu un peisaj frumos, o calitate, ca un lănțișor de aur cu o pietricică mai mult sau mai puțin prețioasă, dar de data asta de la Mama Natură. Cu atât mai bine dacă face și sport să și-i întrețină, atunci chiar e meritul ei complet.

| Solsagan a răspuns:

Sânii ca sânii, dar bărbaţilor le plac şi femeile care ştiu să scrie

| hinatakaname a răspuns:

Este un instinct de imperechere. Daca femeia are sanii frumosi (in opinia barbatului), probabil ca este sanatoasa si poate hrani bebelusul, cand se va naste.

| Gabica a răspuns (pentru hinatakaname):

Exact la asta se gandesc barbatiilaughing

| hinatakaname a răspuns (pentru Gabica):

Nu ma refeream la ce se gandesc. Am zis instinct.

| Anonimm30 a răspuns:

Pentru ca sunt sexy, mai ales atunci cand sanii nu sunt nici mari nici mici. Niste sani perfecti!

| dött a răspuns:

Este un instinct sexual.

| alexandra44444 a răspuns:

Pentru ca sanii unei femei sunt partea cea mai intima iar pe acestia ii excita maxim chiar mai mult decat!

| darrio2007 a răspuns (pentru alexandra44444):

Cea mai intima? Atunci de ce unele femei nu isi acopera sanii la plaja si sa faca fara slip.De la tine inteleg ca pasarica este mai putin intima decat sanii.