Poate n-ar fi rau sa te calmezi si sa scrii din nou postarea, ca se vede ca ai draci; nu se intelege nimic.
Si, in fond, care ar fi intrebarea? Ca m-ai pierdut.
Iti explic eu, unde ai ramas?
Aici trebuie traducere, nu explicatie. Sau... poate doar daca esti ceva psihiatru sa ma poti lumina.
Psihiatru? ei doamne, abia-s la liceu. Vrei traducere, "Google translateaza it"! iti *psihologeaza cat vrei! cat despre luminat, te poti duce la biserica! bafta!
Sau, lasa!
Eh, cum vrei noroc in continuare!
Ce sti u se numeste metro sexuala si nu esti singura, de obicei asfel de persoane traiesc singure si se autosadisfac; D
Daca tot urasti barbatii, de ce nu inventezi si termenul masculin al "misoginismului"? Nu inteleg care e problema ta. Intr-adevar exista barbati care indeplinesc toate conditiile randuite de tine sus, dar nu e cazul sa generalizezi. E ca si cum ai spune ca romanii sunt un popor lenes, prost sau cum en mai zice restul mapamondului si tu stii ca nu e asa, ca nu toti suntem asa si unii chiar ne vedem de viata. Ceea ce ar trebui sa faci si tu! Asa ca hai, lasa masculii in pace, daca nu vrei sa fii singura 4ever. In fond, nici fara barbati n-ar fi nimic, corect? Sa nu-mi spui ca nu te uit dupa tipi daca esti fata. Iar daca esti baiat e deja grav...
"Nu sunt lesbiana dar nu imi plac nici barbatii", nu sint decit trei posibilitati, iti plac barbatii, iti plac femeile sau esti frigida. Asta in cazul in care nu esti copila si atunci se explica de ce nu esti nici aia nici aia. Cit priveste parerea ta ca barbatii sint rai si alea alea, iar exagerezi. Daca vezi la tv stiri cu violatori si criminali si alti barbati nu vezi in viata ta, nu inseamna ca toti sint asa. Sint si oameni sanatosi la scăfîrlie dar tu n-ai habar de ei pentru ca nu apar la stiri. Astia normali nu fac audienta, de asta apar doar stiri cu retardati.
Nu te-ai intrebat niciodata de ce femeia are vagin si barbatul penis? In nici un caz pentru a folosi la urinat. Cand mergi la baie uitate la vaginul tau sa vezi ca nu urinezi prin gaura de penetrare. La fel si barbatii, ei nu au degeaba erectie.
Gandeste-te ca tu ai fost conceputa prin sex. Daca tatal tau nu o PENETRA pe mama ta tu nu existai si nu puneai intrebarea asta stupida pe TPU.
anonim_4396 întreabă: