| anams a întrebat:

De ce le plac la majoritataea sau anumitor femei sa fie regulate de barbati? Mie nu imi place. Consider ca e o batjocura la adresa femei.O femeie trebuie admirata de la distanta, respectata si pretuita nu regulata si mai ales violata.Eu nu le inteleg pe femei de ce le plac atat barbatii.Nu sunt lesbiana dar nu imi plac nici barbatii.Decat sa ma supun in fata unui barbat mai bine mor.Pentru ca violeaza femei, le umilesc,le batjocoresc, omoara, bat etc Energia masculina e o forta brutala
, a raului caci raul mereu cauta sa domine in Univers exact ca un mascul in schimb energia feminina e blanda.Stiu ca exista si femei care omoara si bat dar asta tot din cauza energiei masculine din ele.Men sucks!

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate n-ar fi rau sa te calmezi si sa scrii din nou postarea, ca se vede ca ai draci; nu se intelege nimic.
Si, in fond, care ar fi intrebarea? Ca m-ai pierdut.

| cooldreams a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Iti explic eu, unde ai ramas? big grin

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru cooldreams):

Aici trebuie traducere, nu explicatie. Sau... poate doar daca esti ceva psihiatru sa ma poti lumina. laughing

Psihiatru? ei doamne, abia-s la liceu. Vrei traducere, "Google translateaza it"! iti *psihologeaza cat vrei! cat despre luminat, te poti duce la biserica!winking bafta!

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru cooldreams):

Sau, lasa!

Eh, cum vrei laughing noroc in continuare!

| eurynomus a răspuns:

Ce sti u se numeste metro sexuala si nu esti singura, de obicei asfel de persoane traiesc singure si se autosadisfac; D

| cooldreams a răspuns:

I don't want to see Daca tot urasti barbatii, de ce nu inventezi si termenul masculin al "misoginismului"? Nu inteleg care e problema ta. Intr-adevar exista barbati care indeplinesc toate conditiile randuite de tine sus, dar nu e cazul sa generalizezi. E ca si cum ai spune ca romanii sunt un popor lenes, prost sau cum en mai zice restul mapamondului si tu stii ca nu e asa, ca nu toti suntem asa si unii chiar ne vedem de viata. Ceea ce ar trebui sa faci si tu! Asa ca hai, lasa masculii in pace, daca nu vrei sa fii singura 4ever. In fond, nici fara barbati n-ar fi nimic, corect? Sa nu-mi spui ca nu te uit dupa tipi daca esti fatawinking. Iar daca esti baiat e deja grav...

| Mădă0611 a răspuns:

Plina lumea de oameni-animale, desi asa jignesc unele animale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu sunt lesbiana dar nu imi plac nici barbatii", nu sint decit trei posibilitati, iti plac barbatii, iti plac femeile sau esti frigida. Asta in cazul in care nu esti copila si atunci se explica de ce nu esti nici aia nici aia. Cit priveste parerea ta ca barbatii sint rai si alea alea, iar exagerezi. Daca vezi la tv stiri cu violatori si criminali si alti barbati nu vezi in viata ta, nu inseamna ca toti sint asa. Sint si oameni sanatosi la scăfîrlie dar tu n-ai habar de ei pentru ca nu apar la stiri. Astia normali nu fac audienta, de asta apar doar stiri cu retardati.

| DeeaAndreea92 a răspuns:

Nu te-ai intrebat niciodata de ce femeia are vagin si barbatul penis? In nici un caz pentru a folosi la urinat. Cand mergi la baie uitate la vaginul tau sa vezi ca nu urinezi prin gaura de penetrare. La fel si barbatii, ei nu au degeaba erectie.
Gandeste-te ca tu ai fost conceputa prin sex. Daca tatal tau nu o PENETRA pe mama ta tu nu existai si nu puneai intrebarea asta stupida pe TPU.

Întrebări similare