anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce le plac unora sa "controleze" vietile altora?

Răspuns Câştigător
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Pentru ca pur si simplu nu stiu sa-si dirijeze propriile ganduri, drumuri si isi baga nasu' in "munca" celuilalt.
Pnetru ca nu stiu ce vor de la viata si atunci gandesc ei asa, putin, crezand ce e bine sa controleze pe celalalt, insa e total gresit.
Fiecare la un moment dat vom stii ce trebuie sa facem cu viata noastra, vom stii ce e bine sau rau pentru noi.
Numai bine!

11 răspunsuri:
| denysa a răspuns:

Pentru ca se simt mai bine daca se bag in toate chestiile altora si poate pentru ca in viata lor nu exista ceea ce exista in a altora... cine stie. depinde de persoana. unii se baga pentru ca v`or sa t ajute altii pentru ca sa dea cu ciocu ca dupa ce a aflat ceva de tine ziua armatoare va afla tot cartieru. depinde de la om la om

| LoveForShania a răspuns:

E o intrebare care ni`o punem cand cineva se baga in viata noastra!
Pentru ca ei nu isi pot controla singuri viata, isi dau seama ca calea lor este gresita, asa ca isi gasesc pe altii. Invidie!

Omul si-a ales o cale si trebuie sa si`o urmeze nu sa intre in viata celuilalt, pentru ca pur si simplu ar insemna un schimb de vieti. In Biblie scrie astfel:,, Ti-am dat viata, de ce o doresti pe a aproapelui tau?''

| stefan31 a răspuns:

Pentru ca se simt mai bine daca se bag in toate chestiile altora si poate pentru ca in viata lor nu exista ceea ce exista in a altora... cine stie. depinde de persoana. unii se baga pentru ca v`or sa t ajute altii pentru ca sa dea cu ciocu ca dupa ce a aflat ceva de tine ziua armatoare va afla tot cartieru. depinde de la om la om

| stefan31 a răspuns:

Pentru ca pur si simplu nu stiu sa-si dirijeze propriile ganduri, drumuri si isi baga nasu' in "munca" celuilalt.

Pnetru ca nu stiu ce vor de la viata si atunci gandesc ei asa, putin, crezand ce e bine sa controleze pe celalalt, insa e total gresit.

Fiecare la un moment dat vom stii ce trebuie sa facem cu viata noastra, vom stii ce e bine sau rau pentru noi.

Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@stefan31- frate, mi se pare mie sau tu ai copiat raspunsurile, useritelor @RaSpUnS.pT.voi si denysa? Nu te supara, dar sunt identicebig grin
Multumesc la toti pentru raspunsuri!

| catalinovicy a răspuns:

Din mandrie

| stefan31 a răspuns:

Da Afrodita nu le lua ca si raspuns pentru ca nu am stiut ce sa spun si am vrut sa fac o mica gluma.Scuze daca am suparat pe cineva, nu a fost cu intentie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întrebarea e: De ce se lasă uni controlați?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt persoane posesive, ferește-te de ele.
Pa, pa.

| (0$t!n@ a răspuns:

Eu cred ca poate unii din ei ajunsi la o vastra in viata lor asa erau si ei controlati si de ce sa sufere doar ei cand poate sa-i faca si pe altii? daca viata lor a fost controlata ei de ce sa nu controleze alte vieti? eu asa ma gandesc ca gandesc ei.

| tn_7643 a răspuns:

Pentru. ca au interesul sa o faca