| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce lucrurile pe care le facem in mod repetat isi pierd la un moment dat farmecul?

27 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Rutina.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca intervine rutina.

| IsabelaIssa a răspuns:

Depinde daca iubesti cu adevarat ceea ce faci. Din cand in cand mai e nevoie de cate o pauza, dar nu as spune ca isi pierde farmecul. Depinde si la ce te referi tu.

Răspuns utilizator avertizat
| IsabelaIssa a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

As putea zice ca e discutabil, in functie de fiecare om in parte. Sunt persoane care simt tot timpul nevoia de schimbare, de lucruri noi, iar altii conservatori ce tin chiar si o mobila o viata, chiar daca se invecheste si se uzeaza. Cat despre brad. eu personal nu ma satur de el, doar ca vine alt sezon, si in acest caz as spune ca trebuie facute unele lucruri la un anumit timp. Daca vorbim insa de ceea ce iubim sa facem, nu cred ca se pierde farmecul atat de repede. Eu iubesc arta, si este atat de complexa, incat nu am timp sa ma satur, sa o fac sa isi piarda farmecul. Este vorba poate si de prioritatile fiecaruia, de principii, de cum a fost crescut etc. happy

| RAY a răspuns:

Ca creierul numai te recompenseaza ca la inceput, daca manci o cioco mai rar placerea va fi mai mare

| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Si zaharul man creaza dependenta, cacao e mult mai sanatoasa ca zaharul, manca ciocolata cu 85% caco e amara dar sanatoasa, ma bucur ca te interesezi de asta

| minrest a răspuns:

Nu isi pierd farmecul pentru ca le facem repetat, ci pentru ca nu e mare lucru de capul lor de la inceput. Sigur, primele cateva ori e plictiseala, noutatea, dar in curand isi dau arama pe fata.

| Mayhem666 a răspuns:

Pentru ca ne plictisim de ele. Din moment ce le facem incontinuu, la un moment dat ne plictisim de ele. La fel si cu muzica, asculti o melodie o data, iti place, o mai asculti inca o data, si inca o data, si tot asa de vreo cateva sute de ori, si pana la urma te plictisesti de ea.

| Mayhem666 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

O stare nasoala, pe care o am atunci cand nu am ce face.

| justanotheruser99 a răspuns:

Așa e firesc. Te cam saturi sa faci aceleasi lucruri. Din nou si din nou....si din nou

| aCek1ng a răspuns:

Apare monotonia.

| Claudiu1905 a răspuns:

Pentru ca nu e ceea ce ne trebuie. Merge sa ne mintim constiinta ca ne dorim sa facem un lucru, dar subconstientul nu poate fi mintit, ne indeamna sa mai cautam. De obicei ceea ce ne dorim sunt niste stereotipuri, lucruri general aceptate ca distractive, involuntar propagate mai ales in filme day dreaming