| marianje a întrebat:

De ce lumea e asa rea? Nu mai suport,in fiecare zi cand ies afara toti isi bat joc de mine,ajung acasa si ma abtin sa nu plang,am unele tentatii de sinucideresad,nu mai suport T.T, ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| Un1kuL a răspuns:

Auzi cand mai iesi pe afara si rad aia de tine spune-le "voi radeti de mine ca sunt diferita da eu rad de voi ca sunteti toti la fel".si asta o sa ii enerveze.si nu ai de ce si pentru ce sa plangi sau sa te sinucizi.o sa iti gasesti tu niste prieteni cu care sa iti petreci timpul.iti urez multa bafta si fii o persoana mai increzatoare.invata-te sa nu mai bagi in seama tot ceea ce se spune. daca vrei sa mai vorbim add fire_heart9440

5 răspunsuri:
| Sunshin3 a răspuns:

Heii. nu ii baga in seama oh go on Stii. lasa-i dra*ului... Faptul ca ei isi bat joc de tine inseamna ca nu sunt siguri pe eiwinking sau sunt invidiosi. Da-i in colo, nu merita! Numai bine iti doresc! >big grin

| stuffhappens a răspuns:

De la ce? esti mai timid?

| ionutzul31 a răspuns:

Mediteaza.Cauta pe net ce si cum si pune in practica (am incercat si eu iar efectul este...wow)
Bafta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce toate astea?

app. ce inseamna T.T?

| Neamtu a răspuns:

Numai baga toti inculti in seama, lasa-i dracului de ordinari, nu merita.fi cuminte, ai o viata inainte. happy