Asa a fost mereu.Multe persoane sunt pe interes, si putini sunt cei care sunt alaturi de tine fara sa astepte ceva la schimb.Prietenii trebuie sa tii alegi cu grija. Exista si prieteni adevarati, dar aceia sunt rari si greu de gasit.
Nu trebuie sa te consumi cand vezi cat de prefacuta e lumea.Nu se merita sa te consumi pentru altii. Ei pierd, nu tu.Si nu trebuie sa iti para rau ca i-ai ajutat si ai fost alaturi de ei.
Nici eu nu inteleg dc...Toti sunt la fel
Iti sunt prieteni numai cand au nevoie de tine si cand ai u nevoie de ei...iti spun '' pa pa''
Rar se mai agsesc prieteni adevaratiExista intr-adevar dar sunt rari si daca ai dat de ei nu trebuie sa ii mai lasi
Nu trebuie să pui nimic la suflet. Tot ce poţi face e să nu fii ca ei, pentru ca cei care te cunosc să nu îşi pună aceeaşi întrebare pe care ţi-o pui tu acum.
Era un citat...: "Nu plânge pentru cine nu ar plânge pentru tine."
Nu te-am prea ajutat, dar dacă aş putea schimba lumea, crede-mă că aş face-o...momentan rămâne să încerc doar prin exemplul propriu.
Pentru ca asa este lumea... eu practic ma consider diferita de cei din jur.niciodata nu mi-am ranit prietenii...desi eu am fost ranita de multe ori din partea lor
Pentru ca oamenii sunt mult prea frustrati incat sa si dezvaluie adevarata fata pentru a nu fi la randul lor dezamagiti.de acea prefera sa fie indiferenti si sa fie prieteni buni doar la bine.
cand e vorba sa ajute cu ceva.au treaba.nu sunt acasa.au altceva de facut...sau se supara nu stiu cine daca nu face ceva.si pe tine te lasa balta. m am invatat minte si nu mai pun sulfet pentru nimeni
oficial sunt persoana fara sentimente
Majoritatea oamenilor nu sunt sinceri in ziua de azi.Nici macar cu ei.Se tem de ceva, sau sunt pe interes, dar nu poti avea incredere ii ei. Dar cum a zis si mumoasa exista si prieteni adevarati. Dar pana si ei gresesc cateodata.Sti, ii o vorba : ca sa-ti faci un prieten e nevoie sa inchizi un ochi, ca sa-l pastrezi ii inchizi pe amandoi cateodata.
Trebuie sa analizezi bine persoana respectiva, si nu crede ce zice, apreciaza doar de face.
Se numeste autoaparare, de ce sa ii spui cuiva totul despre tine. Mai bine ii spui ce vrea sa auda ca poate iti spune el totul si o sa il ai la mana .
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: