| AdrianaBacescu a întrebat:

De ce lumea il considera pe Paul Walker o legenda?

24 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da nu il considera

| wildthing a răspuns:

Pentru ca a fost un actor foarte iubit, care a jucat in filme de mare succes si care a murit mult prea devreme si intr-un mod greu de uitat.

| AdrianaBacescu explică (pentru wildthing):

Ai fost fan Paul Walker?

| wildthing a răspuns (pentru AdrianaBacescu):

Am fost invidios pe el pentru ca s-a pupat cu Jordana Brewster. happy Da, mi-a placut mult seria "Fast & Furious".

| mODIN a răspuns:

Care lume? A jucat in filme de actiune de duzina, atat. Nu am auzit niciodata pe cineva sa zica de el ca e o legenda.

| LisaJulie a răspuns:

Tom Cruise este mult mai bun in opinia mea

| Madaxo97 a răspuns:

Ca a murit in accident de mașină in principiu. In rest, a fost si el un actor ca toți ceilalți, nu s-a remarcat cine stie ce. Mie imi placea de el, e păcat ca a murit, mi-ar fi plăcut sa il vad in mai multe filme, cel mai mult mi-a plăcut de el in filmul " Minus 25 grade".

| AdrianaBacescu explică (pentru Madaxo97):

De acord cu tine. Ai uitat si de James Dean (Rebel Without a Cause).

| Madaxo97 a răspuns (pentru AdrianaBacescu):

Da. El s-a remarcat mai mult pentru frumusețe si farmecul său masculin, James Dean

Si Monroe?

| wildthing a răspuns (pentru Madaxo97):

Adica tu il vezi pe James Dean mai frumos decat Paul Walker?

| Madaxo97 a răspuns (pentru wildthing):

Aș zice că sunt la remiză aproape laughing gusturile nu se discuta oricum, fiecare are farmecul lui

Marilyn? Da, si ea tot mai mult pentru frumusețe si farmecul ei aparte s-a făcut remarcata.

Ce zici de Grace Kelly?

Pe ea o stiu ca a fost prințesă de Monaco, la filme cu ea nu m-am uitat. La frumusețe nu e peste Marilyn Monroe.

A jucat in Mogambo cu Ava Gardner si Clark Gable. Dar de Ida Lupino, Glenn Ford si Dirk Bogarde ai auzit?

De clark gable cred ca am auzit, nu prea ma uit la filme așa vechi, maxim anii 80-90 așa. Am văzut mai vechi in copilărie, îmi plăcea atunci sa ma uit, dar nu înțelegeam eu mare lucru, aveam 8-10 ani cred, si nici numele actorilor nu le rețineam pe vremea aia. happy Cel puțin in ultimul timp numai filme relativ noi am văzut, după 2010.

| wildthing a răspuns (pentru Madaxo97):

Mie imi place sa discut gusturile si ba da...Grace Kelly e mai frumoasa decat Marilyn Monroe. happy

| AdrianaBacescu explică (pentru wildthing):

Lana Turner
Ava Gardner
Ida Lupino?

| wildthing a răspuns (pentru AdrianaBacescu):

Lana Turner e cam la nivelul lui Marilyn, celelalte doua sunt un pic mai jos. Mai frumoasa decat toate insa, e Gene Tierney.

| 1onur a răspuns:

Era frumos și carismatic. Avea trăsături frumoase era admirat pentru felul său de a fi ca actor și ca om si era rolul principal cu vin diesel ei doi au început seria fastFurios să-l facă mai interesant... în rest era totul pe calculator și VFX si alte editări de la Hollywood... industria Hollywood este plina de pedofili masoni din tot deauna încă alte specii bolanave mintale grav de rău.

Sincer îmi pare rău că a avut o moarte... Dumnezeul să-l odihnească în pace Amin.

| 1onur a răspuns:

Bine înțeles că el avea și alte filme dar de la fast-Furios a avut cel mai mare succes de acolo de lansat sa fie cunoscut că actor țin minte că făcuse și modeling parcă mi-a aduc aminte că citisem despre toți actorii din fast furios biografia lor.

| Dragobeta a răspuns:

Cine-i ala?

Întrebări similare