Ie greu dă explicat, care este. Problema este ca este multe persoane care crede ca funda este aducatoare de glorie, care aduce. Rezulta prin concluzie ca s-a creat o confuzie, bine ca nu e o contuzie. Acum, tu zi, e?
A, si eu vrea funda. Ca ma enervez si-ti raportez intrebarea... care este.
Mda...ar trebui sa se pună la raportare pe lângă conţinut obsen şi celelalte abuz de fundiţă...altfel nu ştii la ce să le raportezi :-s
Da fundita se da pe merit la cine vrei nu la cine o cerseste ar trebui sa lase la aprecierea intrebatorului cui sa dea fundita de parca ar primi bani pentru. ea, si eu am dat-o cateodata din mila ca era cersita dar na era si raspunsul bunicel, nu ar trebui sa ajutam dezinteresati cumva? asa ar fi frumos.
Sunt dde acord cu tine daca vrei sa ajuti pe cineva ajuta si nu astepta recompensa pentru un bine
Pentru ca se cred inca la gradinita.asa e si acolo. ce fericit esti cand ajungi acasa si zici la mami"am primit un punct roshu!"... din pacate cei deaici care is pe situ acesta numa pentru fundite sunt si cei care spun ca ce buni is la sfaturi(cand colo cand te uiti raspunsu lui e de nimic). macar sa se dea mari ca au ajutat pe cineva cu ceva util nu ca au primit o fundita.
anonim_4396 întreabă: