Nu stiu altele, dar reactia mea in raport cu florile este sa le cresc nu sa le ucid.
Buna! floarea a fost este si va ramane cel mai frumos si sincer cadou, atentie, multumire.
cred ca oricarei femei ii place sa fie alintata, rasfatata cu o floare macar o data pe luna, nu numai de ziua ei.
si florile plantate au rostul si frumusetea lor atat in vaza cat si in ghiveci
nu e o crima sa rupi o floare si sa o daruesti unei fiinte dragi precum Mama, s-au tie ti se pare o crima?
iubesc natura, iubesc florile atat in vaza cat si in ghiveci, de aceia am flori si in gradina, si in ghiveci si in vaza
nu sunt o sustinatoare, dar si defrisarea e benefica pentru regenerare nu? papa
Olanda e o tara-plantatie,tocmai pentru ca oamenii sa poata oferi flori...
Ce poate fi mai frumos decat o floare in mainile baiatului indragostit,a viitorului tata,a copilului care-si adora mama?
Cati "te iubesc" nespusi au purtat florile daruite?
Cate priviri de recunostinta nu au luminat fetsele noastre doar cu o floare?
Cate zambete,cate bucurii,cate batai de inima,cate sperante?
E rolul florilor,un rol mic,sensibil,discret si misterios.
Poate ca e si singurul care a mai ramas,dintr-o vreme in care rolul fiecaruia era bine stabilit,femeia sensibila si gingasa,barbatul puternic si cuceritor.
Chiar daca in zilele noastre rolurile s-au schimbat,s-au intrepatruns,s-au inversat, oamenii nu vor renunta niciodata sa ofere si sa primeasca flori.
Florile isi fac intotdeauna datoria, florile pot sa moara.
Moartea florilor e intotdeauna plina de poezie...
Defrisarea... cam dur cuvantul. Ma rog, daca esti fata, cred ca esti prima pe care o aud sa sustina ca nu ii place sa primeasca flori. Expune-ti parerea de la primele intalniri si poate o sa primesti flori in ghiveci . Nu m-ar deranja sa ofer flori in ghiveci, e un pic mai neortodox, fiecare cu gusturile lui. De ce le place? Nu stiu, probabil ca e unul din gesturile prin care arati ca iti pasa de persoana respectiva.
wannabe întreabă: