anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma atrag femeile de peste ...nu stiu 45 + sa zic asa? Eu avand 38 acum nu va gânditi la nana Floare de 80 de ani asa stiti voi la ce ma refer

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mann nu cauta explicați pentru ceea ce simți, daca asta te atrage e treaba ta nu al altora, cauta femei mature si fa sex cu ele, au experiente

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ele te atrag, sau tu te-ai setat așa? Dar restul nu te atrag?

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Ba da, dar astea au prioritate

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și cum o au? Cura-joase? Lati-fund-iare? Pliuri la burtă?

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Acum nu chiar alea ce fac piata. mai așa sti tu

| Mosotti a răspuns:

Iti plac femeile mai mature, nu cu capu in nori ca alea de 33-35.

| oglindasultanului a răspuns:

Mai era cineva pe aici care m-a inspirat sa-ti raspund corect " pentru ca cele tinere sunt de groaza". Se zbat prea mult cu aspectul fizic, si nu are cine sa le invete sa se comporte. Alea "batrane" nu le mai pasa cum arata, si sunt mai simtite.

| LordCristobal a răspuns:

Păi asa e felul tau de a fi.
Nu e un lucru rău, până la urmă Macron e în aceeași situație ca tine, însurat cu profesoara lui din liceu care e cu 30 de ani mai mare decât el.
Exista mai multe explicații la tine:
1.Iti plac femeile mai mature deoarece cu cele mai mici sau cu cele de vârsta ta nu prea ai ce vorbi dar în schimb cu o femeie mai matura poți discuta o grămadă de chestii.
2.Formele femeilor mature ți se par mai sexi decât formele femeilor de vârsta ta.In ochii tai ti se pare că femeie trecută de 46 e mai atrăgătoare decât una de 35.
3.Probabil ai concepții de viață asemănătoare cu femeile mai mari decât tine pe când cu femeile de aceeași vârstă cu tine nu e același lucru.

| anonim_4396 explică (pentru LordCristobal):

Mmm ai nimerit tu ceva da mi cam rusine sa detaliez cum a inceput si cum am descoperit. si mult de scris

| Mosotti a răspuns (pentru LordCristobal):

Lasa-l pe Macaronu, ca ala a luat-o pe urata aia pentru bani la vremea aia.

| SimplyBlue a răspuns:

Sau poate ești în subconștient, mămos.

| anonim_4396 explică (pentru SimplyBlue):

Sunt maxim