| Ildiz a întrebat:

De ce ma dor ochii atunci cand port ochelari de vedere? vi s-a intamplat? Mentionez ca ii port doar cand nu vad ce este scris pe tabla...

Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

O intrebare:ti s-au prescris pentru a-i purta permanent sau ocazional? Daca sunt permanenti de asta ai dureri, pentru ca se resimte lipsa lor, daca sunt ocazionali, e posibil sa trebuiasca sa faci din nou un control oftalmologic, sa nu se fi schimbat dioptria si de aici durerile de ochi si cap.Mi s-a intamplat si am facut control si am schimbat lentilele.Sanatate.

3 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Te dor pentru ca probabil nu esti obisnuit cu ei avand in vedere ca ii porti doar in momentul in care scrii sau citesti sau poate ca oftalmologul nu ti-a dat dioptriile cum trebuie.Mai incearca la altul.

| negru30 a răspuns:

Tensiune oculara - sau trebuie sa schimbi dioptriile - du-te la doctor - sau nu folosesti ochelarii care trebuie - sper ca nu i-ai luat de pe taraba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sa consulti un medic; si sa fii sincera cu el.Este posibil sa fie prea puternici pentru necesitatea ochilor tai. Pina atunci,atunci cind te dor ochii, da-i jos, nu forta ochii. Exista si posibilitatea oboselii acumulate.Consulta un medic, te rog.Numai bine.