anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma fac rosie la fata,absolut groaznic, la cea mai mica emotie? voi aveti asemenea probleme?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se numeste emotivitate excesiva-NU TIMIDITATE! ok? aspectul acesta poate avea legatura cu tine din copilarie pana in prezent. disscuta cu un psiholog-mai mult incredere in tine si o stima de sine ridicata nu strica nimanui.la fel de bine o fata rosie mai inseamna si puritatea sufletului. succes.

6 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Pentru ca esti o fata timida.

Timiditatea isi spune cuvantul, insa nu ar trebui sa fi tot timpul asa.Relaxeaza-te, cand esti in preajma unei persoane care inseamna ceva pentru tine, vorbeste deschis, si nu te emotiona, pana la urma si ala/aia tot om e.

Mie, foarte rar mi se intampla asa ceva, poate daca dau peste ceva vedeta sa fiu timid, si nu e cazu.

Timiditatea, este un lucru bun, dar in limita bunului-simt.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ohhh.
Si eu ma confrunt cu asta.Cand trebuia sa vorbesc in public,sa sustin ceva,simteam cum imi ard obrajii si toata, toata ma fac rosie.
Ma panicam si mai tare dupa ce constientizam ca prind culoarea asta laughing.
Pana cand, multe persoane mi-au spus ca sunt simpatica, haioasa, dragalasa.
Stii? Daca te faci rosie nu inseamna ca esti penibil/a.
Asta e modul tau de a reactiona.Nu trebuie sa o iei ca pe un lucru rau.
Obisnuieste-te cu asta pentru ca, oricum nu ai de ales.
Cand prezinti ceva si vorbesti in public sau esti la o intalnire si simti cum mai ai putin pana faci 'buuum', nu te mai gandi la asta.
Concentreaza-te pe ceea ce este cu adevarat important.E un lucru atat de minor!

| fadnox a răspuns:

Da, nu stiu de ce

| pietrean a răspuns:

Inrosirea fetei are loc atunci cand dintr-un motiv, creste fluxul de sange de la nivelul acesteia.Motivele sunt diverse:consumul alcoolului,alergiile,menopauza, expunerea la temperaturi extreme(cald-rece sau invers), emotii(cred ca acesta este cazul tau), afectiuni cutanate(rozacee). Doar prin vointa si incredere in tine, poti sa combati acest simptom.Te emotionezi prea mult in anumite situatii.Cauta sa fii mai stapana pe tine, in situatii stanjenitoare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nah, m-am probleme. Cred ca asa e firea ta.

| 8mariastar a răspuns:

Cred ca tu esti mai sensibila si de aia te emotionezi asa repede