Intrebarea e din aceeasi categorie cu "de ce se spala prosoapele dupa ce ne stergem daca se presupune ca ar trebui sa fim curati?" sau "de ce lana intra la apa si oile nu?" Iti mai zic?
Un raspuns la intrebarea ta ar fi ca unele vanzatoare mai si dorm pe timp de noapte si de aceea au usile incuietori.....sa nu le fure cu totul
Sa-mi dai foanda daca am raspuns corect
Pentru ca multe dintre ele se incuie noaptea si se lasa doar un gemulets deschis pentru servirea clientilor.Este periculos sa fie usa deschisa toata noaptea...nu stii ce oameni pot intra si jefuii magazinul sau viola vanzatoarea.
De smechere ce sunt ... pai mi se pare normal sa aiba.Macar cand se fac renovari, sau cand se inchide acel magazin si se face altceva acolo (sa nu mai stea sa puna incuietoare atunci ) sau poate ca acel magazin sau ce-o fi nu era non-stop inainte . nu-i trebuia incuietoare?
Imi pare rau sa te dezamagesc cretzufinish, dar mult ravnitu premiu il ofer utilizatorului Vivi deoarece ea a spus prima cel mai plauzibil raspuns la aceasta intrebare
Poate data viitoare cand esti mai rapid cu raspunsul. Ai fost la 3 minute distanta de o funda.
Din acelasi motiv din care morcovul este mai portocaliu decat portocala.
CIudat, nu?
Au incuietori ca atunci cand fiscul sau "garda" se avanta in controale, toti cei de la non-stop sa inchida si sa fuga acasa sa nu primeasca amenda.Deaia "inchide la non-stop"
Un motiv serios pentru care au incuietori cred eu ca este acela ca, in zilele de sarbatoare(Paste, Craciun) chiar si la non-stop inchide.