Pentru ca trebuie sa le arati cine este masculul alfa.
Fiecare actioneaza dupa nevoi sau mentalitate, nu este gresit oricum ai proceda in acest caz.
Stiu persoane care considera ca este mai bine asa, dar si de rusine tine asa ceva. Da, este nasol acolo, mai ales daca ai parul mare, acolo consider ca ar trebui ras, cel putin in asa fel incat sa nu te deranjeze.
E o moda, parerea mea e ca ne sta mai bine cu par pe picioare, e mai masculin, acum na, fiecare cu cum vrea.
Cine dracu place ma sa ai parul ala pe tine, hhhh, normal ca e mai bine fara, asa cum si femeile se epileaza, si la organul genital, subrat, si barbatii fac la fel. Nici eu nu ma plac cu par, ma epilez si eu, desi eu nu am par mult deloc, asa asa cam putin.
Sigur, sunt oameni si oameni, unora le place, altora nu.
Nu conteaza sa te razi decat la subrat.Serios.
In rest e o preferinta. Uneori arata mai bine, uneori nu.(Dar de cele mai multe ori da)
Nici eu nu mă rad!
Mi se pare cea mai mare prostie ca tu fiind băiat sa te râzi în picioare!
Incet incet nu o sa mai putem face diferenta intre picioare de fete si baieti ca vor arata la fel!
Mi se pare oribil sa te razi în picioare(ca băiat)
E doar parerea mea! Fiecare face ce vrea
Fara sau cu, iarna banuiesc ca nu te apuci sa tai din par, mai ales daca stai intr-o zona muntoasa sau una friguroasa oriunde te-ai afla.
Eu ma epliez oricum ca nu ma plac, asa iarna imi tine haina d cald, nu parul ala care nici f putin n-ar fi, nici suficient, zic ca idee la aia care mai au. Si nu stiu de ce femeile nu prea au par, ca la toate animalele ambele sexe au par, ca doar toti traiau in acelasi mediu.
Se rad pentru ca sunt sportivi de performanta! transpira mult in zona aia! si atunci se rad simplu!
Nici eu nu m-am ras! decat eventual la sub brat! si pe fata! la maini picioare si la penis pe acolo nu!
Picioarele barbatilor au o conformatie diferita fata de cele ale femeilor. Nu parul le face masculine.
Ce cuvant urat. A ajuns o jignire sa fii femeie? Si barbatii au în creier, stiintific vorbind, o doza de feminitate. Atitudinea de "e rușinos, ce o să creada vecinii" e mult mai muieristica. Doar babele care stau in poarta ca sa barfeasca gandesc asa.
Invatati sa faceti lucruri pentru voi. Nu pentru falsa imagine de masculi alfa. Nu i se ofilește nimanui organul pentru ca si-a luat 3 fire de par de pe el. Barbatia nu sta in par. Sta in multe alte trasaturi fizice si psihice. Dar cand nu le posezi, e usor. Iti lasi par, burta de bere, frigi un mic si te simti barbat.
Nu imi dau seama daca esti troll sau asa emotionat si sensibil esti de fel. Parul ar trebui sa fie ultima ta problema...
Taranii sunt de doua feluri. Ai vrea tu sa fii harnic și muncitor. Tu esti doar mârlan. Un barbat de duzina pe care-l face barbat doar sticla de bere si parul de pe piept. Adică un mediocru. Clasele nu se vad. Liceu tehnic?
Tanga de unde iese rahat? Nu esti familiarizat nici cu apa si sapunul? E mai accesibila decat cartea...
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: