| EdiT a întrebat:

De ce majoritatea copiilor au calculatoare de la o varsta frageda ( 5-6 ani). Am tot auzit si am si in lista 2-3 copii care au 7-8 ani? Si te mai miri de ce injura (in fiecare iau toti sfintii din calendar) ma rog... Dar eu nu pricep ignoranta parintilor adica cunosc cativa copii mici care downloadeaza filem deocheate(and of course ca au la activ [cred] peste 50 labe) sa fim seriosi! unde a ajuns aceasta tara! Treziti-va! Nu mai fumati si mai beti de la varste fragede pentru ca nu o sa mai puteti socializa nici unde pentru ca va strica de cap! Cine vrea sa ma sustina!?

P. S sa nu aud cee ba ca bautura nu te strica ca va dau stupid!

4 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Stii tu ca tot ce e interzis atrage. Si majoritatea fac toate lucrurile acestea ca sa se dea mari ca nu le este frica de nimeni si nimic, ca pentru ei nimic nu este interzis.

| Suspect03 a răspuns:

Te sustin eu big grin. Si eu m-am saturat de Romania asta cu toti cocalari si manelisti...si toti smecheri care stiu doar sa injure sa se bata si se cred mari smecheri daca beau bere...

| Lixus a răspuns:

Am PC de la 4 ani si carei faza frate nu te strica deloc poate daca nu ai avut tu asta nu inseamna ca nimeni nu poate...
Frate si lasa-ma cu discursul ala siti-a luat cateva luni LOL

| EdiT explică (pentru Lixus):

Ba tu ai citit tot ce scrie acolo sau ti-e somn? Baiatule eu am pc de la 5 ani!
Si ce discurs ba! Tu nu realizezi in ce jeg traim! Ce mi-a luat cateva luni? tu ce crezi ma ca sunt asa incet la minte ca si tine? Get a life dude!