| StarDust a întrebat:

De ce majoritatea dintre cei de pe site si nu numai cred in chestiile cu zodiile cu compatibilitati? dc prostiile astea va influenteaza soarta atat de tare? m-am saturat sa vad vai "eu sunt taur el e fecioara ne potrivim? " sau "eu sunt nascuta la ora XXX si ea la ZXX oare ce nu merge intre noi?"

Răspuns Câştigător
| snepy a răspuns:

Pentru ca sunt prea multi copii care nu au ce face, si ei cred ca dragostea consta in compatibilitate de zodie, nume, ora cand s-au nascut, si mai sunt joculete din astea, este ora 12:00, ma iubeste baiatul cu litera numarul 12 ( L ) vaaaaaaai ma iubeste Livu, Lazarus, Lacusta, Lapte happy hai sa fim seriosi, este generatia pokemon, love is in the air, emo kids care nu au ce face si asculta Tokio Hotel, Paramore, HannaH MontanaH, etc si uita de alte lucruri mai importante, scoala, familie, viitor

4 răspunsuri:
| Kandy a răspuns:

Nici mie nu mi se pare normal sa ne traim viata dupa ce "spun stelele" straight face am gasit la articole de genul asta pe net incat am ajuns la saturatie.......sunt bune doar pentru amuzament si pentru cei care n'au ce facestraight face

| c0rn3l1uss a răspuns:

thumbs up good point... cea mai mare prostie asta cu zodiilestraight face...

| 1992 a răspuns:

Deci...sunt multi oameni care cred in asta deoarece nu au o educatie religioasa corespunzatoare; si astea ca si superstitiile apar din neancredere(neincrederea in special in Dumnezeu)si mai e ca oamenii scot fel si fel de chesti poate sa si iasa in evidenta sunt fel si fel de oameni care gandesc altfel sau se lasa influientati de anumite persoane...acum depinde...de om

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Eu nu sunt adepta horoscopului!
Când este să nu te potrivești cu cineva, este vorba de incompatibilitate de personalitate, gândire, evoluție spirituală, etc.
Pa, pa.