Pentru ca sunt prea multi copii care nu au ce face, si ei cred ca dragostea consta in compatibilitate de zodie, nume, ora cand s-au nascut, si mai sunt joculete din astea, este ora 12:00, ma iubeste baiatul cu litera numarul 12 ( L ) vaaaaaaai ma iubeste Livu, Lazarus, Lacusta, Lapte hai sa fim seriosi, este generatia pokemon, love is in the air, emo kids care nu au ce face si asculta Tokio Hotel, Paramore, HannaH MontanaH, etc si uita de alte lucruri mai importante, scoala, familie, viitor
Nici mie nu mi se pare normal sa ne traim viata dupa ce "spun stelele" am gasit la articole de genul asta pe net incat am ajuns la saturatie.......sunt bune doar pentru amuzament si pentru cei care n'au ce face
Deci...sunt multi oameni care cred in asta deoarece nu au o educatie religioasa corespunzatoare; si astea ca si superstitiile apar din neancredere(neincrederea in special in Dumnezeu)si mai e ca oamenii scot fel si fel de chesti poate sa si iasa in evidenta sunt fel si fel de oameni care gandesc altfel sau se lasa influientati de anumite persoane...acum depinde...de om
anonim_4396 întreabă: