Probabil se cred mai importante. si majoritatea fetelor injura in fata baietzilor, ca sa atraga atentia:* sper ca ti-a fost de folos:X:*
Irina nu-i adevarat.
Mie-mi mai scapa,mai mult in gand,sau cand sunt singura,si ma lovesc, cate-un ``sa-mi bag...``
Roza, e obisnuinta.
Pentru ca tot timpul ii auzi pe baietii ca isi scot si isi baga si iti intra in instinct
Pentru ca astea sunt injuraturile. sunt inventate de barbati. nu sunt de acord cu fetele care injura care sa creada super pentru ca nu sunt delocdar fiecare dintre noi indiferent de sex are momente in care se enerveaza, se supara si ii mai scapa cate ceva. e normal si atunci pur si simplu spui ce iti trece prin cap. ce auzi toata ziua pe strada, ce este cel mai tare. injuraturile de barbati sunt cele puternice, reprezinta puterea. sunt multe femei care"poarta pantalonii". femei puternice. poate fi vorba de injuraturi simbolice. vor sa se simta puternice. asta e prima reactie cand supararea intrece limitele normale.
Din obisnuinta.sunt si multi barbati care injura si se lauda ca au dar de fapt nu prea au e doar gura de ei
Ca sa para interesante si dupa un timp incep sa se obisnuiasca sa injure si nu mai pot "sa se lase"
Nu am folosit acele "expresii" si nu cred ca o sa le folosesc:-p
intelectualul întreabă: