Pentru ca asta e motivatia principala. Asa cum si in realitate motivatia principala nu e nicidecum satisfactia de a fi ajutat, acea implinire pe care o traiesc unii. Atat in realitate cat si aici domina o motivare a interesului personal. De asta multi ofera acel raspuns pe care vrea sa il auda cineva si nu raspunsul care trebuie dat. Ai auzit cred de cuvantul '' pupincurist ''.
Tipic romanesc. "Sunt roman deci cersesc si cu asta ma mandresc"
Nu ai ce sa le faci. Poti pune 10000 de intrebari care sa includa si indemnul acesta, tot degeaba.Doar de asta sunt capabili...
Aici sunt de acord cu tine am observat si eu chestia asta ca toata lumea fuge dupa fundite parca ar fi de mancare
Anitamaria si majoritatea care ati raspuns la intrebarea asta aveti dreptate azi rar se mai gasesc oameni care sa te ajute fara sa-ti ceara sau sa astepte ceva de la tine, nu stiu stau si ma gandesc cateodata unde o sa ajungem cu exagerarile astea, cu rautatea asta care exista in lume, cu banii care se pare ca sunt mai importanti decat orice fiinta umana, unii sunt in stare sa omoare pentru bani, oare unde vom ajunge?
Totusi imi spuneti si mie cu ce va avantajeaza daca ai mai multe fundite? sunt nou pe TPU... si nu stiu
Pentru ca in ziua de azi gasesti rar oameni care sa ajute moca (degeaba), vor recompensa fundita aia care habar nu am ce semnifica dar nici nu ma intereseaza, pa
Probabil pentru ca asteapta sa fie motivati ca sa faca un lucru.se bazeaza pe ideea ca in ziua de azi nu se face nimic pe gratis.habar n-am, asa cred eu!