| hypothesis a întrebat:

De ce majoritatea oamenilor considera ca "a te relaxa" este sinonim cu "a lenevi/a trandavi"?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca e proasta si pesimista

| Sofia08 a răspuns:

Eu una nu consider asa ceva, cind nu muncesti poti practica orice altceva care sa te relaxeze. Insasi termenul de ''relaxare'' presupune odihna prin munca, cel putin asa inteleg eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idioti zic asa. ai zis mai bine ca relxul vine dupa munca. eu cand ma intorc de la munca si vreau sa ma relaxez ascultand muzica si sa imi fac de mancare, inseamna ca lenevesc? desigur ca nu. dar la ce tampiti merg cot la cot langa noi pe strazi, nu ma mira

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine zice asta, inca nu am intilnit pe nimeni care sa spuna ca a te relaxa este a trindavi. Am intilnit mai multi oameni care spun ca a te relaxa este sinonim a fuma sau a bea.

| KMaddieK a răspuns:

Fiindca la ei "a te relaxa" e antonimul lui "a munci", deci atunci cand nu muncesc, lenevesc.

| hypothesis explică (pentru KMaddieK):

Haha,interesanta deductie, dar gresesti. A te relaxa vine dupa munca (sustinuta). Deci este nevoie de munca pentru a spune ca vrei sa te relaxezi. Practic sunt dependente una de cealalta.
Eu vream sa fac referire ca multi inteleg prin relaxare, trandaveala,"stat degeaba" si nu o plimbare in natura, cititul unei carti sau alte lucruri de genul acesta.

Practic chiar tu consideri ca a te relaxa=a lenevi. Prost gandit! Si da, a te relaxa este antonimul lui a munci, dar cand nu muncesc nu inseamna ca lenevesc. Deduction fail!

| KMaddieK a răspuns (pentru hypothesis):

"FINDCA LA EI...", nu la MINE. Eu doar incerc sa ii inteleg de ce considera asta si de aceea ti-am explicat. E problema ta daca ai inteles gresit ce am spus.

Atunci de ce ai repetat ce am zis eu in intrebare, de asta am eu nevoie?
X:"De ce majoritatea oamenilor considera ca "a te relaxa" este sinonim cu "a lenevi/a trandavi"?"
Y(tu)tongueentru ca asa cum ai zis.