| Cristian226 a întrebat:

De ce majoritatea oamenilor vor să aibă telefoane scumpe și dau chiar 5000 de lei pe un telefon? Adică unii dau dar nici măcar nu folosesc multe aplicații sau se joaca jocuri ci doar vorbesc la el. Eu unul nu dau mai mult de 1000 de lei pe un telefon deși mi-aș permite.Eu îl folosesc doar pentru sunat și vorbit oricum. Dacă cineva este director la o firma sau ceva și are nevoie pentru aplicații și documente mai înțeleg dar asa sa dai la 20 de ani 5000 de lei pe un telefon doar ca să impresionezi pe cineva sau pentru ca au și alții din cercul tau mi se pare o prostie. Asa am și eu prieteni și primul lucru pe care îl fac când strâng niște bani este să își cumpere ultimul tip de telefon apărut deși costa cu mult peste cât câștiga ei lunar. Fiecare face ce vrea cu banii lui desigur nu comentez nimic de asta și își cumpără ce îi place dar nu înțeleg aceasta mentalitate de a avea un telefon scump dacă îl folosești cât folosești unul de 1000 de lei. Din ce am văzut majoritatea fac asta ca să îi impresioneze pe alții.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Voi judecati pe toata lumea, sunteti primitivi rau de tot,lasa naibj le fiecare sa cumpere ce vrea, prosti vor judeca mereu ei nefăcând nimic cu viata lor, sunteti crestini ma, e post, cat de imbecili puteti fii

suntserios
| suntserios a răspuns:

O ramasita a comunismului care a influențat poporul nostru. Lipsurile de atunci ne fac acum sa luam tot ce putem si chiar ce nu ne permitem. Plus romanii stau rau de tot la capitolul educatie financiara

| Freya1 a răspuns:

Din acelaș motiv pentru care își cumpără mașini scumpe cand stau in chirie sau nu au casa, dar in fine.
Probabil pentru cum fac poze si cum functioneaza pe Facebook, tik tok, Instagram până la ideea de a avea ceva smecher, frumos si scump.

| Invictusman a răspuns:

Degeaba au ei telefoane scumpe dacă su caractere ieftine. Nici eu nu as da mai mult pe un telefon, hai maxim 2500 dar nu 5000, și nu m.as da smecher cu telefonul sub nici o forma, valoarea lui scade mult într-un timp destul de scurt.

| RAY a răspuns (pentru Invictusman):

Nu ai da, nu dai ca nu ai bani.

| Invictusman a răspuns (pentru RAY):

Ai impresia ca nu am avut telefoane ce valorau 1000 de euro? Ma cunoști tu pe mine personal dacă am sau nu? Tu ai vreo idee câte telefoane am avut eu pana acum? Cum poți sa fi asa de superficial? Încerci măcar sa gândești puțin când dai un răspuns sau scoți o inepție pe gura? Nu e de mirare de ce nu te vrea nici o fata și te resping toate.am s10 plus, am avut iPhone xs max când costa mult peste 5000 de lei. Ce sa fac cu un tel de 5000? Îmi tine de cald? De sănătate? După o vreme prețul scade enorm, nici jumate nu mai iei pe el, nu mai vorbi prosti nene ca ai 31 de ani încearcă sa te maturizezi. pentru mine e suficient un tel de 1500 de lei ca eu întru pe Facebook, YouTube, vizionez filme de pe tel și cam atât, cam asa făceam și când avea iPhone xs max când o apărut, nu mi o adus fsima, prieteni, nimic. Caracterul contează, se pare ca la tine lipsește cu desăvârșire. Omul face telefoane nu telefoanele omul. Toată lumea știe ca eu schimb telefoanele ca pe șosete și tu îmi spui ca nu îmi permit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ei cred ca un Iphone le mascheaza saracia. Am cunoscut si eu oameni care erau '''ewww, ai android'', dar ei aveau salariul minim pe economie =))

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Care e faza? Trebuie sa tina cont de tine cand cumpara ceva

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Trebuie sa nu mai comenteze aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că asta vor și atâta îi duce capul. Nu e mare lucru.
Pentru unii 5000 de lei e un nimic.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci aia care au 5000 de ron sunt prosti

| Robertandrei4858 a răspuns:

Da, majoritatea își aleg telefoanele doar pentru a impresiona prin opulenta pe sărăcie pe care o manifesta. Exact de aceiași părere sunt și eu, un telefon care sa fie ok ca și buget și care sa îți îndeplinească nevoile. Daca tot am adus în discuție investițiile proaste, vara trecuta un amic a fost în Spania și a lucrat în agricultura iar când sa întors ghici ce și-a luat. Un iphone 12.

| Cristian226 explică (pentru Robertandrei4858):

De asta sunt săraci romanii. Asa am văzut și eu care muncesc prin afara de ani de zile nu sunt în stare să își schimbe acoperișul la casa sau sa o renoveze dar au BMW X6 la poarta. Și cineva care lucra în Franța mi-a spus ca cei de acolo deși unii au mulți bani nu au nici mașini nici telefoane nici haine scumpe. De asta o duc romanii rău. Ei au salariul minim pe economie dar își cumpără lucruri scumpe în loc sa încerce sa își depășească condiția.

| Robertandrei4858 a răspuns (pentru Cristian226):

Dada, exact asa este.