| Criiss16 a întrebat:

De ce majoritatea persoanelor care sunt frumoase pe dinafar sunt urate pe dinauntru? Si de ce persoanele urate pe dinafara sunt frumoase pe dinauntru? Pana acum nu am gasit un raspuns pentru aceste intr. dar poate voi gasi acum un raspuns.straight face

9 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu generaliza.Am intalnit persoane in deplina armonie intre trup si caracter.Se stie insa ca oamenii frumosi fizic sunt mai repede admirati, ceea ce pe unii ii face increzuti, aceasta si din lipsa de educatie. Mira

| dulshe a răspuns:

Cele frumoase pe dinafara se cred mai importante, foarte increzute, se cred ca sunt miss univers, pe cand persoanele mai urate pe dinafara, se simt mai respinse, se maturizeaza inainte de vreme si sunt mai bune la inima pentr ca inteleg suferinta altora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat este toc mai invers
pentru ca bunatatea reflecta pe chip
si invers. doar ca aparentele insela

| Barajag a răspuns:

Frumusetea sufletului e cea mai de pret, insa multi nu o vad si recurg la aceea frumusete exterioarahappy

pupimik
| pupimik a răspuns:

Mira are dreptate.Sunt o gramada de persoane frumoase atat in exterior cat si in interior ....si totodata persoane urate atat fizic cat si sufleteste.Complexele fizice produc de multe ori invidie si chiar ura in sufletul persoanei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti pe dinafara in amundoua situatile ...frumoasa nu?

auran
| auran a răspuns:

Legea compensarii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoranta.

| cutza a răspuns:

Nu e intotdeauna asa...sint urite pe dinauntru persoanele care se cred prea frumoase, pentru ca au impresia ca mai buni si mai frumosi ca ei nu e nimeni, iar cele frumoase pe dinauntru sint persoanele care se cred"dragute" adica indeajuns pentru autostima sa!
Insa de cele mai deseori intalnim persoane ce au un chip frumos (lucru care li sa insuflat de mici facindui superficiali) insa inauntru nimic bun si persoane urite (doar pentru ca sunt pusi in comparatie cu cei frumosi) care au un suflet mare!

Întrebări similare