| nydd1993 a întrebat:

De ce mereu in prima zi a cilului menstrual mor de durere si nu pot face nimic, exista vreun remediu natural?

Răspuns Câştigător
| elenis85 a răspuns:

Foarte multe dintre noi femeile avem problema asta, eu una vreau sa zic ca primele 2 sau chiar 3 zile stau indoita si in afara de calmante nu am gasit nici un remediu, apa calduta ai putea sa pui intr o sticla de plastic si sa o tii la picioare sau la burta depinde unde isi face efectu la tine, ar trebui sa mergi si la un consult gineco sa vezi sa nu fi racit si de asta sa ai dureri, eu una am ovare polichistice si din cauza asta am durerile, oricum nu te ingrijora e ceva normal, asta inseamna sa fiii femeie happy sanatate multa si stai linistita nu e nimic anormal in asta

| nydd1993 explică (pentru elenis85):

Mersi, dar am gasit un remediu homeopat foarte bun, care ajuta in aceasta situatie trebuie sa iei cite 3 granule de,, cuprum metalicum,, de cum incepe sa te doara, e un remediu natural si il poti utiliza fara grija pentru ca nu e toxic

3 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Asa se intampla in prima zi.Eu nici nu pot sa stau in picioare de durere.Incearca sa iei niste calmante.

| AGoofi a răspuns:

Tu duci frumos la farmacie ceri lu` tantea aia un nurofen forte pentru durere sigur iti va trece, si dupa ce il iei stai intinsa 5 minute happy!
Sper ca ti.am fost de ajutor... remediu natural habar n-am laughing! big hug