| Savemefromthedark a întrebat:

De ce mereu trebuie sa comentam sau sa radem aiurea de lucrurile pe care nu le intelegem? La mine la scoala toata lumea comenteaza de cum ma imbrac, stilul meu e vintage, ei tot imi spun ca am hainele de pe vreama lu bunica, ca arat ca Charlie Chaplin. Am incercat sa ma imbrac ca ei adica mai sport dar nu m-am simtit bine in hainelea acelea. Mereu comenteaza de pantalonii mei, pantofii si pe ei cu ce ii deranjeaza ca eu ma imbrac asa? Vine un coleg si ma intreaba: „Crezi ca esti la moda daca te imbraci asa?" Ce conteaza moda atata timp cat tu te simti bine in acele haine? Vine o colega si imi spune: „Am si eu pantaloni ca ai tai doar ca ai mei sunt mai faini!" ma doare pe mine undeva ca pantalonii ei is mai faini decat ai mei. Nu inteleg de ce comenteaza pentru ca nici macar nu i-am intrebat de ce parere au de cum ma imbrac, dar mai nou toate gunoaiele se afirma. Voi ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| e1xtz a răspuns:

In adolescenta tinerii sunt mai interesati de observatii de genul acesta, asta e ocupatia la varsta asta de fapt pe langa scoala..La maturitate ai sa vezi ca oamenii(cel putin cei normali), nu vor mai avea probleme cu stilul tau.Deocamdata, ideal este sa nu iti pese si sa te porti cum iti vine comod si bine in pielea ta, atat cat nu lezezi pe altcineva in vreun fel.E parerea mea.happy

| piticelm a răspuns:

Ar trebui sa te obisnuiesti.In viata oamenii vad gunoiul din fata altora, nu din fata lor.Fiecare are cate o parere, buna sau mai putin buna despre tine.Asa sunt oamenii, bine, nu toti, ci cei care au fost educati la poarta cu o punga de seminte in mana.Nu-ti face griji, nu vei scapa de criticile oamenilor, oricine ai fi.Imbraca-te cum vrei, poarta-te cum vrei, pentru ca nu traiesti cu lumea, trebuie sa inveti sa-ti traiesti viata cum ai tu chef.happy