| Mădă0611 a întrebat:

De ce mersul in cluburi e considerat distractie? Ce ar fi distractiv acolo?

20 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Am fost de 2 ori...a fost groaznic

| Drolja a răspuns (pentru Narcis2007):

Da, știu, nu prea au playstation-uri pe acolo.

| Narcis2007 a răspuns (pentru Drolja):

Prefer pc-urile tongue

| RAY a răspuns:

Fiecare vede realitatea diferit in functie de societate,anturajul din jurul lui,pentru unele persoane poate fi distractiv pentru altele nu, pentru mine e distractiv sa vorbesc cu cu cineva despre informatica alte persoane nu vede vreo distractie in asta,suntem diferiti,pai ca distractie e muzica,bautura,prieteni din jurul tau,te mai uiti dupa una se uita si iubi la tine,mai glumesti,mai cunosti lume noua, te bati cu cate unu la sfarsit de saptamana, sunt destule motive, uni agata fete in club unele agata barbati cu banii, uni se duc sasi arate noul iphone cumparat in rate

vei asta https://www.youtube.com/watch?v=te0WPhP7gO0

| Mădă0611 explică (pentru RAY):

laughing ciu-ca-la-ca-ciu-cu-cea.

| Doub a răspuns:

Habar nu am. Probabil unii văd un mod de a se relaxa. thinking

| Mădă0611 explică (pentru Doub):

La cum vad eu treaba, atmosfera fierbe laughing, invidii, dusmanii, dorinte/ispite, stres, concurenta, frustrare.

| Doub a răspuns (pentru Mădă0611):

Hm, ai dreptate, dar cine ştie, poate chiar lucrurile astea îi fac să se simtă bine. laughing

| OoBunnyoO a răspuns:

Pentru ca poti dansa si poti cunoaste oameni. Desi cred ca majoritatea oamenilor merg sa agate, ceea ce poate fi distractiv. Depinde, insa de club. La cluburile mai ieftine cred ca lumea se duce sa danseze, sa bea ceva, sa cunoasca niste oameni si sa petreaca. La cele mai de fite nu cred ca este mare distractie pentru ca aproape nimeni nu danseaza sau in fine, foarte rar. Fetele merg pe tocuri uriase, in haine extrem de stramte si baietii super aranjati si se mai danseaza cand se face vreo lipeala sau cand se vrea o lipeala. In Bucuresti, pana acum vreo doi, trei ani, le-am cam strabatut pe toate. In alea de fite, mergeam o data, de doua ori, pentru ca nu mi se pareau foarte distractive. Si cum acolo plateam multi bani sa stau pe tocuri si in rochii inconfortabile, ma intorceam la cele mai ieftine. Banuiesc ca distractia in cluburi este dansul.
Oricum, este vorba de preferinte pana la urma. Nu este o regula general valabila pentru ce este distractiv sau nu, este pur personal. Si atat timp cat nu ranesti pe cineva cu "distractia" ta, nici clubareala nu este nasoala. Evident, fara sa fie facuta in exces. Dar orice chestie facuta in exces este daunatoare.

| Mădă0611 explică (pentru OoBunnyoO):

Aveam impresia ca esti baiat, nu stiu de ce.
"este vorba de preferinte pana la urma", de asta intrebam, ca eu nu vad distractie in cluburi, nici in cele de fite, nici in celelalte. Ma gandesc ca cei care merg in cluburi de fite, sunt materialisti, ori "hoti" (nu te poti imbogati fiind cinstit), astia merg sa etaleze una alta, cand vad ceva mai scump li s-a dus cheful de distractie. laughing Iar ceilalti, oricat de ieftin ar fi clubul, salariul e si el "ieftin".

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Mădă0611):

Da, face parte din sarmul meu personal. Faptul ca arat ca o femeie si gandesc ca un barbat. De cele mai multe ori. laughing

In cluburile de fite nu prea se etaleaza lumea cu ce au, asta se face la intalniri. Nu prea apuci sa vezi in cluburi ce marci au pe ei oamenii, in mare parte ca lumina nu este tocmai potrivita pentru asa ceva. In cluburile de fite se duc oamenii mai mult ca sa agate si sa faca rost de numere de telefon. Iar in cluburile ieftine se duc sa danseze. Sunt cei, de regula cu salariile normale, nu neaparat saraci. Cei saraci nu prea ies in cluburi. Sau in fine, ies rar si de regula, fie fac petreceri acasa, fie se aduna seara prin parcuri pe la colturile blocurilor.

| Lizzu a răspuns:

Buna,Mada happy

Cand esti tanar e considerat o distractie. Acolo gasesti muzica si legaturi noi de prietenie, nu? oameni noi etc
E ok, numai ca totul sa aiba o limita dpdv al consumului de alcool si alte substante.Sa bei cu cap si sa ramai constient de tine si de lume. Altfel, pierzi toata "distractia".

Am trecut de perioada aceea cand mi se parea frumos pentru ca imi placea sa simt muzica la intensitate maxima.
Acum, nu vad ca pe o distractie ci ca pe o pierdere de timp pentru ca nici macar nu poti lega conversatii din cauza zgomotului.

Acum prefer iesirile in localuri mai linistite, mai relaxante cum ar fi cafenelele.

| Mădă0611 explică (pentru Lizzu):

Hooopaaa, lumea noua! smug
Buna, Lizzu! big grin

Maturitatea vine cu dragul de liniste. Eu tin minte ca mergeam la discoteca, asa se numea in tinerete, sa-l vad pe unu de care imi placea, dar nu era distractie. Acum n-as sta in galagie pentru nimeni.

| Lizzu a răspuns (pentru Mădă0611):

Haha tongue ma mai tii minte, Mada? Ma bucur happy

Sunt de acord cu tine...cu linistea si galagia. Cred ca asa e firea umana.

| aumih16 a răspuns:

Depinde aici de anumiti factori! societatea si anturajul!

| EneCristian a răspuns:

Pai ia-ti amici si da o tura dupa cateva shot-uri prinzi tupeu iei si tu o fata la dans si de acolo vezi tu depinde de om si de anturaj.

| Mădă0611 explică (pentru EneCristian):

Nu-s baiat, iar daca as fi, numai fete de club nu mi-ar trebui, astea "e" scumpe, dom'le, si daca "e" scumpe, e pă interes. E un fel de piata, doar ca se vand servicii. Tu (generalizare), baiat de baiat, te plimbi, vezi oferta, alegi ceva si platesti pentru ea (consumatia), apoi platesti pentru serviciile pe care ti le ofera. Cand nu mai ai bani, nu mai ai parte de servicii. Pa-ram-pam-pam-pam. Asta despre cei singuri.

| EneCristian a răspuns (pentru Mădă0611):

Scuze nu eram atent chiar nu stiu ca fata cum te distrezi in club intreaba-ti prietenele inca o data imi pare rau de confuzie.

| Holy2010 a răspuns:

Habar nu am ca nu merg in cluburi dar presupun ca e exact ca in orice alt context social.

| Mădă0611 explică (pentru Holy2010):

Doar ca nu stiu "alt context social" care sa fie sinonim cu "distractie".