Eu sincer cunosc o singura persoana care are blog si daca ar fi sa imi dau cu parerea o face din frustrare si din imposibilitate de a socializa fata in fata pentru ca pe blog chiar pare inteligent in cea ce spune dar fata in fata iti dai seama ca e idiot.Aaa scuze mi-am adus aminte mai era unu care avea blog si ala era jalnic rau de tot.Acum nu stiu daca toti sunt la fel...Din pacate nu am cunoscut inca alt tip de blogeri sau cum se numesc
Vad ca ati inteles gresit vreau sa arat in modeul cum gandesc si ce gandesc despre anuminte chestii ...ce vreti sa-mi fac blog pentru bani sau pentru popularitate? mai bine nu mai bine fac din el un mic jurnal
Dupa parerea mea doar un om cu iq-ul cat al unei muste scrie pe blog, nu ma refer la tine ci in general, un om destept nu arata la nimeni ce gandeste, cum gandeste, ce variabile ia in considerare sau nu, ce actiuni sau reactiuni, detalii despre viata lui etc, un om inteligent afiseaza o imagine pe care el vrea sa o proiecteze si sa fie vizualizata asa cum vrea el, a lasa pe alti sa vada mai departe de proiectia ta este periculos pentru el si nu este o miscare buna, actionand asa acel om este ferit de multe cacaturi ce prosti se confrunta cu ele zi de zi si mai important nu ajunge sa sufere din motive externe... gandeste bine inainte sa deschizi gura...