Ce rau esti.
Îl ştii pe Tarzan? Când îl văd mă gândesc la păianjeni deci fără Tarzan ok?
Estiu ciudat rau! Fricosulee
Gata îţi dau report că te dai la mine .
Da-ma in judecata! tu ca baiat te plangi ca se ia o fata de tine? mwuhahaha
O Femeie*, că ai vreo 23 de ani şi cv nu?
NU?
Dar nu par, este? par mai mult a fata, sunt mai tinerica.
Câţi ani îmi dai?
19?
19 am :))) tu cât ai?
Auzi, iauite http://imgur.com/WB6hBtv :))
23. Par mai copilaroasa. E prieena ta? Sunteti amandoi frumosi! sa nu va deochi
Da e a mea, mersi
Am zis eu că ai 23, am ghicit.
Sunt un clarvăzător.
NU?
Da. Vrei vreun premiu?
Da
Ce premiu?
Nobel
Nu trebuie sa iti fie frica, e si el un suflet. Incearca sa iei unul in mana, doar asa iti depasesti teama.
''Teama de inec, ti-o depasesti doar inotand''.
asa si in cazul tau.
Da, să i-au unul în mână şi să rămân traumatizat pe viaţă şi cu mâna umflată, nu mersi.
Asta nu e tarantulă să o iei uşor pe mână şi să o laşi să se plimbe nefăcând mişcări bruşte, ăsta-i păianjen made in România, cum te-a prins, cum te-a muşcat.
Mai demult, când aveam 15 ani, aveam un paianjen în pantof ( voiam să plec la magazin ) şi cum am băgat piciorul, am simţit o înţepătură mai ceva ca de ac şi de atunci mă feresc de ei, mi s-a umflat tare piciorul dar am spălat cu apă şi săpun şi in 2 zile a trecut.
Sa-i dea si un sarut pe blanita lui sau pe picioruse.
sa mai fie si din ala care scoate suntete "crrrrrrrrrr"
da cum, hai în africa să-ţi dau o tarantulă să o mângâi şi să o ţii în buzunar, când vine vreun leu o scoţi si ii dai degetu' să te muşte să te transformi în Tarantulo-BlackMan şi să-i învingi )))
Da isi face impresia ca este o fetita.
Fricosule. :p
E o fobie, sunt milioane de oameni care au fobie pentru paianjen sau pentru spaţiile inguste sau alt cv.
Si mie mi-este "frica" de paianjeni, furnici, rame, etc etc. Dar de fapt nu este frica, sa fim seriosi realizezi ca nu-ti pot face nimic. Este de fapt un sentiment de scarba si dezgust... Cu alte cuvinte ti-e sila, nu frica. Dar pe moment o percepi ca frica. Parerea mea.
Ba iti pot face rau!
Uneori am impresia ca paianjenii sunt demonii naturii. :))
http://www.planetdeadly.com/animals/most-dangerous-spiders