anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mi-e frică să pun întrebări, parcă nu știu să pun o întrebare ????????

23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am un sfat pentru tine,niciodată să nu dai detalii despre viața ta nimănui,sa nu dai Nr de telefon,Facebook,numele,orașul său adresa,nu te întâlni cu oamenii din online, daca faci asta nu o sa regreți niciodată, plus un medic psihiatru, îți va serlift și îți va trece, știu cum e anexitatea am avut și atacuri de panica grave cu tensiune mare, îmi bătea inima la 150 in repaus, ai grija de tine

| Violleta2022 a răspuns:

Poate chiar nu stii si de aceea iti este frica.

| StoicAnalysis a răspuns:

Esti anxioasa cand vrei sa le pui si te pierzi in cuvinte. Expune-te mai des incetul cu incetul la astfel de situatii si imbunatateste-ti vocabularul, citind sau recitand.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Poate din timiditate sau frica de ce vor crede ceilalți

| 4evergentleman2023 a răspuns:

Ești nebunici, mor aici ce întrebări puteți posta unii laughing când credeam ca eu am probleme vad alții și mai și rolling on the floor
Pai ai anxietate draga mea scumpa happy
De unde ești? Avem ceva în comun si eu am lucrat ca și casier și am anxietate. Nu vrei sa ieșim la un cico? happy

| DianaDyi20 a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Să știi că râzi de tine acum și îți faci singur o caracterizare, eu chiar voiam un răspuns care să mă întărească, dar se pare că sunt alții care se dau de gol pe ei înșiși

| 4evergentleman2023 a răspuns (pentru DianaDyi20):

Îmi ești draga și de aia radlaughing vad ca ai tupeu sa îmi dai reversul dar sa postezi o întrebare nop! big grin
Pai eu te am invitat la un suc sa ne cunoaștemhee hee nu rad de tine! Imi ești simpatica! Înțeleg prin ce treci, eu am anxietate mai serioasa decât a ta dar na întrebarea în sine e comica ca pana la întrebarea asta te-ai descurcat sa postezi întrebări fără probleme. Treci probabil printr-un stres, noi anxioșii, depresivi avem nevoie de iubire, de apreciere, sa știm ca cuiva ii pasa de noi, ca se gândește la noi ca suntem o prioritare în viata lor ca nu suntem lăsați la voia întâmplări si ignorați! Hai nu te supăra ca nu am zis-o cu răutate. Te pup și ai grija de tine suflet frumos happy

Merci de invitație dar nu beau suc.Multă sănătate!

Bei altceva am înțeles!hee hee

Dacă te gândești la alcool nu e ceea ce gândești

Nu m-am gândit acolo happy
Kiss you kiss

Bineee

Ce bine prințesa mai comentezi mult? Ia zi ce faci azi? Lucrezi?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 4evergentleman2023):

Fix defectele pe care le urasti la ceilalti, le ai si tu cand vorbesti cu lumea. Vrei schimbare in viata ta? Renunta la ipocrizie, mistocareala si frica. Sanatate!

| 4evergentleman2023 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Nu e nici o mistocareala, frica poate dar mistocareala nu. Eu am vrut sa o cunosc ca avem ceva în comun dar atât s-a putut vorba lui pescobar. Eu chiar îmi doresc sa cunosc o fata cu anxietate nu troll-ez ca si eu am asa ceva și empatizez, eu o înțeleg prim ce trece! Are nevoie de afecțiune! Probabil ca neamul ei nu ii oferă asa ceva, când ești la pământ nici neamul în ziua de azi nu te mai baga în seama.

Efectiv conversatia ta cu ea s-a vazut ca o mangleala de cocalar. De asta ti-a dat si cu flick. Poate nu realizezi, dar fiind obisnuit sa vezi lumea prin ochi rai, ai inceput sa deprinzi din caracterul celor pe care ii urasti.

De obicei nu abordez asa fetele, era sub forma de gluma. Nu ma interesează de Flick si când vb ok cu unele nu se putea ca erau prea speriate de bombe. Și eu vorbesc cum vreau, nici nu ai idee cocalarii ce succes au la gagici! Eu deja am început sa o ard cum vreau eu ca oricum mi sa răspuns sec de la început! Lumea nu mai știe de gluma în ziua de azi o ia prea în personal asa cum o faci și tu!

Pai fix vorbitul "cum vrei tu" de fapt nu e cum vrei tu. E cum ti s-a format modul de a gandi in urma timpului petrecut privind prin prisma defectelor pe care le tot mentionezi si le urasti de fiecare data. Aici gluma de genul asta nu isi avea rostul, tocmai de aia a raspuns sec. E bine sa si stii cand si cum sa spui o gluma.

Știam oricum ca nu va accepta nu te mai strofoca astea nu au curaj nici din casa sa iasă dar sa își facă o relație! Am vrut sa vad ce personalitate are. Tu chiar crezi ca eu ies cu orice fata? Care nu știe nici măcar sa posteze o întrebare? laughing platforma asta și asa e plina de trolii si ciudați.

Ai zis că vrei să fii cu o fată care are și ea anxietate ca și tine acum o întorci.Eu zic să te mai gândești la, ce-ți dorești în viață.Si ai văzut ce personalitate am?

Da,de internat la spitalul 9. Te pup. Take care of you!
Îmi place că scrii macar corect gramatical! Bravo!

| q2amyra a răspuns:

Oricum esti anonim și nu te știe nimeni irl, ia exemplu întrebările mele! Lasa frica si pune ce întrebare vrei tu

| q2amyra a răspuns:

DEȘTEAPTĂ SUNT, MA GANDEAM CA PE TPU, DOAMNE. probabil ai anxietate sociala, și eu am avut, cand vorbeam cu cineva imi batea inima tare si parca scoatem alte cuvinte pe gura, și îmi faceam vocea subțire