anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce "Moderare de Continut" e cu majuscula? Eu stiam ca doar Cici e cu majuscula... Si ce ar trebui sa bifez acolo la incorect?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa-ti sara in ochi, sper ca ai vazut acolo ce scrie:
"Pentru ca esti un membru in care avem incredere deplina, te rugam sa ne ajuti cu moderarea continutului de pe TPU.ro "hee hee
Mi-am dat si demisia ca sa am mai mult timp pentru moderarebatting eyelashes

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai vine de la Cici, nu te.ai prins?!
Nu mai moderez de luni de zile si nu imi aduc aminte ce trebuie sa bifezi sau nu, dar parca era la incorect gramatical laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cool, zazu! Ti se mai intampla. Semitica cum esti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sharky, mi-a fost dor de tine. Te-ai sters din lista, nebunaticule?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe toti v-am sters, vreau sa-i fac loc lu' ralucatpubatting eyelashes cine stie, o fi posesiva sau vrea sa facem schimb de parole de messbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Interventiile mele toate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sharky, http://www.youtube.com/......p?/results

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni, gresit http://www.youtube.com/watch?v=YhXg7dTt1Qs asta se potriveste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stati fratilor ca Raluca n-are timp de nimeni, e luata de mine, sorrywinking tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sharky, maxim matching!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Sensei.BRO-----Andrei tot timpul mi-a fost frica sa iti dau eu vestile proaste si uite ca azi se intampla ceva inevitabil, ia loc pe scaun man, am sa incerc sa formulez in asa fel incat sa nu te simti naspa, mai ales ca multi fac tot felul de tampenii... pumni de pastile sau sa faci baie cu fierul de calcat rolling eyes
Raluca te-a parasit! straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sharky, asa face mereu cind ii da tircoale cineva. Ii spune ca m-a parasit, ca sa-i dea sperante, dupa care se joaca cu el. Sera ne distram pe tema asta rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mno, nu va certati! O luam pe Ral la un snowboarding?