| Aiwendil a întrebat:

De ce multa lume e innebunita sa-si indrepte parul cu placa? N-am nimic impotriva lor sa faca ce vor, dar asa ca idee.Pana si cele care au parul drept si-l indreapta cu placa? De ce? Nu inteleg!? Imi puteti explica?

Răspuns Câştigător
| Ralucarrie a răspuns:

Nu stiu de ce toata lumea este innebunita dupa placa.
dar in zilele de astea oriunde te uiti vezi femei, adolescente cu parul intins si ars.
eu zic ca nu merita, dar asta e numai parerea mea"D

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Parul drept e mult mai usor de coafattongue iar cand il ai drept nu mereu il ai drept drept pe cand placa ti-l face ca linia!

| Nicoleta a răspuns:

Ii inteleg pe cei care au parul ondulat, dar pe cei care au parul drept.sincer nu-i intelegstraight face. Probabil e o moda.

| fluturas a răspuns:

Pai arata mai bine cand e intins cu placahappy, iar cei care il au cret il vreau drept si de-aceea si-l indreapta tongue, iar cei care il au drept il vreau crethee hee doar isi ard parul... iar parul drept mai usor il aranjezi tongue si eu am parul drept, putin cret in fata, dar niciodata nu mi l-am indreptat cu placa big grin si cred ca atunci cand incepi sa-l indrepti cu placa si vezi ca iti place cum iti sta, apoi ti-l tot faci, aproape ca devii dependent de placa laughing si nu-ti mai pasa ca ti se arde parulbig grin

| dllm. a răspuns:

Pfff.eu de ex mi-l intind pentru ca dimineata imi sta in toate directiile, nu mi-e nici ondulat, nici cret, nici dreept.eu una nu-l intind de placerebig grin

| Alequandra a răspuns:

Vor sa isi arda parul ca apoi sa se planga pe facebook