anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce multe dintre victimele traficului uman nu mai sunt găsite niciodată?
De ce nu se pot elibera din mâinile proxeneților?

14 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ptr ca pe unele nici nu le duce mintea sa scape, e de ajuns sa rogi un client sa sune la ai tai si sa le zica unde esti.

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Provin de regulă din familii dezbinate care nu le pot ajuta. Le este frica sa scape fiindca sunt batute chiar omorate, poliția nu le ajuta, până să le ajute familia sau poliția peștii lor afla si ele suporta consecințe grave. De regula mai scapa cand poliția face anchete de amploare si pica toata banda. Cu mafia e greu sa te lupti, nici clienții nu ar avea curaj sa intervină.

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Eu as avea curaj sa dau un telefon, ce ma costa? Ca oricum nu se va afla cine a sunat! Deci as putea face lejer asta ca si client.
Nu afla nimeni ca, clientu x a sunat.

Cu frica nu faci nimic, trebuie sa lupti pentru libertate fie ce o fi.
Nu are cum sa afle pestii tot, ca nu-s dumnezeu, daca eu am plecat de acolo, pot fi si la 50 m de ei, daca nu ma vad, nu au cum afla unde sunt.
Damite daca ma pierd in multime.

Si la telefon se stabileste cum sa scape, se duce la ambasada, ceva face, si oricum ceva bani are, ca le mai da si lor ceva, ca de unde stie pestele ca, clientu mi-a dat 70 euro in loc de 50 cat era stabilit?! Hai sa fim seriosi.
Solutii sunt, doar sa vrei si sa nu te complaci.
Nu chiar in toate cazurile merge, insa merge totusi in multe.

Păi fetele astea ce dispar fara urma sunt ținute închise de regulă, un fel de sclavie, ei au clienții lor, si cred ca stiu cum sa fenteze poliția si situatii de genul. Sunt sigura ca multe au încercat să scape si nu au reușit. Clienți care sa sune poate au fost dar probabil că nu a contat sau nu s-a putut face nimic

Mda, poate au sunat unii clienti dar nu s-a putut face nimic, in general trebuia sa sune la politie, si aia sa vina imediat si sa rezolve problema, sa-i aresteze pe aia si gata treaba.

Poliția dacă chiar ar vrea iar prinde pe nenorociți și fără să sune cineva. Cred ca sunt destui informatori si cred ca uneori se știu cazurile dar e posibil sa fie si ei mituiti, sau alte motive. Uneori apare prin presa cate un caz de genul asta rezolvat de poliție dar multe cazuri cred ca nu le rezolva fiindca nu pot sau nu vor, sau fetele nu depun mărturie de teama. Cred ca trebuie să fie ancheta de amploare, ca daca vine câte un polițist sa cerceteze că a fost sunat de către cineva probabil nu au curaj sa vorbeasca

Eu nu am inteles de ce in UE politia nu face nimic, ca acolo nu e coruptie ca la noi, desi cam e, in Germania de ex cand venea politia la razie pentru droguri, se stia dinainte, le dadea daru si gata.
Deci si in UE e cucu, nu e asa cum se crede.

Fiindca e mafia mare, probabil implicați si persoane cu funcții, de aceea si cred ca politia trebuie si ea sa fie susținută mai de sus când rezolva cazuri mai grave de genul asta prostitutie sclavie. Probabil că mai rezolva cazuri dar nu îndeajuns încât să cadă toata banda. Că sa rezolvi cazuri de genul trebuie multe dovezi si cred ca multe fete de genul asta nu au curaj sa vorbeasca

Pai cu al capone cum a fost? Era el rege in chicago atat timp cat s-a dorit asta, cumparase politie si tot.
Si cand marii smecheri ai SUA au vrut sa rezolve, au venit de la Washington cu politie si tot si au rezolvat-o rapid.
Ca le era frica ca asta se extinde si prinde prea multa putere, deci s-a putut.

Deci mafie peste tot, nu se vrea sa se faca ceva, nu ca nu s-ar putea.

Păi asta am spus si eu

Da, niste nenorociti si politistii din UE. E bine in China, ca acolo nu exista din astea. Acolo a fost curupt un politician si l-au bagat la parnaie de nu s-a vazut.

| Anuket a răspuns:

Nu mai sunt găsite pentru că nu mai e ce să găsești, Rosalia.

| felixf a răspuns:

Nu se doreste pentru ca toti profita de pe urma acestor fete. De aia nu se doreste. Daca s-ar dori s-ar rezolva.

| Tudor_Andrei_2000_5tm6 a răspuns:

Au spate laughing)