Cu asemenea prieteni mai bine deloc un barbat care apreciaza asemenea pocnitori e cocalar sau e un caine in calduri.o femeie care se respecta trebuie sa aiba putina decenta nu sa fie plina de plastic si de botox altfel la 40 ani o sa arate ca tutankamon. schimba anturajul daca ai asemenea specimene pentru ca nu merita si ridica stacheta sus nu mai pune la suflet asemenea specimene.
Doar colacari, bisnitari si bombardieri.
Un barbat serios nu ar alege niciodata o pitipoanca care-si expune corpul ori il vinde online, facand prostitutie virtuala.
Nop __ mult artificial... mult plastic --- mult non-uman
Lasă să se bucure băiețeii deștepți.
Ori ai stimă de sine extrem de scăzută ori ai venit să cerșești complimente.
Ce o sa se întample acum? Toți lingăii o să-ți vadă instagramul și o să-ți zică "cât ești de frumoasaaa tu fatăăăă"
"Nu se uită nimeni la mine".
Mă scuzi dacă nu te cred?
În fine, văd că ești studentă la Arhitectură. Te salută un coleg de breaslă
Numai cocalarii se uita la alea.
Sau doar aia ca vor fix ce ofera ele, adica putina distractie pe termen foarte scurt
Erau niște băieți și de unul dintre el îmi plăcea la IT, eram cu ea și își dădea coate cu colegul lui ce buna e ea. Pe lângă ca are silicoanele ridicate mai avea și sutien care le strângea. La mine un ochi nu trage și când am pus-o pe o colega sa îl întrebe o părere despre mine a zis ca am fata de șoarece și sunt prea slaba, deși fac sala.
Schimba ți anturajul. Că el atrage cocalarii care își dau ghionturi la taztze mari
AlexandraAle121 întreabă: