anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mulţi bogătaşi ajung să practice vânătoarea?

20 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E un fel de club. Acolo se întâlnesc. Așa a convins Gheorghiu Dej pe Nikita Hrusciov să scoată trupeții lui de aici, după ce l-a îmbătat la o vânătoare. Tot la o vânătoare la Pișchia, s-a împăcat Dej cu Tito. Eram în anul 2 și ne-a pus să stăm pe marginea șoselei care vine de la gară spre centru în Timișoara să batem din palme.

| Drimmero a răspuns:

De jeguri, o fac de distractie,, te poti distra si fara sa omori ursi, mistreti, caprioare.

| Mosotti a răspuns:

Nu neaparat, depinde de pasiune, unii au pasiunea asta, unii nu, nu e o regula ca daca esti bogat sa fie majoritar cazul sa practici vanatoarea!

| Simpatic a răspuns:

Sa-l sunam pe tiriac sa-l intrebam.
probabil vanatoarea este o indeletnicire (in zilele actuale) a oamenilor cu bani trecuti in general de a doua tinerete, pentru ca au ocazia sa se intalneasca cu alti bogatani si sa faca ceea ce le place, sa impuste animale, conferindu-le cumva o senzatie de implinire si satisfactie dupa modelul pradator-prada.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Am si eu un fost coleg de clasa din liceu care vineaza. Nu e "bogatas" ci la un moment dat chiar l-am imprumutat cu vreo 1000 EUR ca sa nu dea cu firma de gard (acum vreo 8 ani, cred). Acum o duce bine, dar nu e ceea ce ai defini prin "bogatas" - e un om care are o firma cu vreo 10-12 angajati, pune umarul si el la treaba cu baietii (acum fac mai mult cablaje electrice pe la sate, desi el e programator si a facut intr-o perioada si robotizari/automatizari). A bagat vreo cateva mii de euro in pusca, vineaza mistreti, plateste frumos ce trebuie la AJVPS, pastreaza porcii si ii prepara ca sa aiba ce minca el si familia lui, pe cit posibil bio si de provenienta cunoscuta. Altii pescuiesc, vinatoarea e next-level ca si investitii necesare... happy

| Celcestietot a răspuns:

Pentru că, dacă le scapă sclavii de la locul de muncă, să îi împuște direct laughing!

| Dismally a răspuns:

E o metoda de relaxare si de socializare. De ce o fac mai mult cei bogati? Pentru ca este o "distractie" scumpa, poti plati si 10.000 euro pentru un cerb.

| RoCkKiD a răspuns:

Din care statistica ai scos-o pe asta? Sunt 90% sigur ca majoritatea vanatorilor nu-s bogatasi si majoritatea bogatasilor nu practica vanatoarea.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Ca de exemplu, cine?

| anonim_4396 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Nici nu contează cine.Sunt mulţi.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru anonim_4396):

Crede-mă că eu ascult mulți cântăreți din America Latină sau de ăștea care cântă în spaniolă și nu sunt.

| Endoryus a răspuns:

Nu doar bogatasilor le place sa vaneze dar multi nu isi permit. Cine nu isi permite, merge la pescuit laughing.

| TheGentleman a răspuns (pentru Endoryus):

Interesant este că pescuitul este mult mai tolerat decât vânătoarea, deși dacă stai să te gândești, e tot o formă de vânătoare.

De la pescuit te întorci cu multe amintiri faine, de multe ori cu mâna goală și îți sunt puse la încercare răbdărilewinking

| Endoryus a răspuns (pentru TheGentleman):

Am fost de multe ori la pescuit asa ca vorbesc din experienta laughing. Bine, ce vreau eu sa vanez e interzis de lege asa ca ma limitez la pesti.

| Dorotheea21 a răspuns:

Pentru trofee si socializare, in cazul celor bogati.
Despre ceilalti nu stiu, probabil au un sentiment fals, de putere, lumea lor se vede altfel prin luneta. happy

| TheGentleman a răspuns:

Că de ce nu? Carnea de vânat este delicioasă, nu are grăsimi;

Reglezi echilibrul natural;

Ajuți culturile oamenilor, nu vor mai da iama mistreții și căprioarele în porumb;

Adrenalină

Socializare;

Fotografii uimitoare;

Aer curat, mișcare...

Sunt multe motivewinking

| Florin9Florin9 a răspuns:

De distracție.

| Jus7t a răspuns:

Dacă e doar de amuzament mi se pare de rahat.
Dar lăsa că ei sunt obișnuiți să se uite la oameni cum se omoară doar de amuzament sau cum sunt mâncați de animale, ori arși de vii, spânzurați și altele.
Aici vorbesc de unii care fac parte din specia umană, nu de toți.

| TristanTzara a răspuns:

Le place sa simta ca au putere. Si ce putere poate fi mai mare decat puterea de a decide daca ceva traieste sau moare?

| Vikaa a răspuns:

Vanatoarea e practicata doar de lasi, in special. Ei nu mai stiu ce sa faca cu banii si ii dau pe arme care mai de care doar sa se laude.