Nu am zis ca toata muzica rock e naspa,la fel cum nu toate manelele sunt grohaieli, adica astea actuale sunt, cele vechi de tot care semanau a muzica usoara erau destul de acceptabile, eu ma refer la rocku ala in care nu se canta ci se urla in prostie, dar parerea mea e ca esti cam limitat si nu poti accepta o parere
Stiu pietre mai destepte ca tine. Sa zici ca manele si rock-ul sunt acelasi e ca si cum as zice ca tu esti inteligent.
Sa zici ca nu sunt, e ca si cum ai zice ca tu stii tot alfabetul si te mai si speli
Vezi, deja ma plagiezi. Asta inseamna ca ma respecti. Daca iti place rock-ul nu inseamna ca esti un motociclist barbos, murdar si plin de tatuaje, dar daca atata poti duce, atata spui.
Sunt de acord cu tine, nu toate sunt prostii, vreunele sunt destul de frumoase dar oricum versurile sunt limitate si tampite.
Nu am zis ca toata muzica rock e naspa,la fel cum nu toate manelele sunt grohaieli, adica astea actuale sunt, cele vechi de tot care semanau a muzica usoara erau destul de acceptabile, eu ma refer la rocku ala in care nu se canta ci se urla in prostie, dar parerea mea e ca esti cam limitat si nu poti accepta o parere
Persoanele care asculta manele promoveaza prostia ( aceasta este strict opinia mea).