| KapshunikaViorika1994 a întrebat:

De ce multora nu le plac manelele?

Răspuns Câştigător
| 21ndstillachild a răspuns:

Nu am zis ca toata muzica rock e naspa,la fel cum nu toate manelele sunt grohaieli, adica astea actuale sunt, cele vechi de tot care semanau a muzica usoara erau destul de acceptabile, eu ma refer la rocku ala in care nu se canta ci se urla in prostie, dar parerea mea e ca esti cam limitat si nu poti accepta o parere

12 răspunsuri:
| Vans a răspuns:

Tie iti place cacatul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt naspa; versuri tampite fara logica; nu mai zic de exprimare gramatic vorbind.

| Aneurysm a răspuns:

De MERE.

ceemajuscule.avi

Răspuns utilizator avertizat
| victorandrei a răspuns:

Pentru ca a canta este total diferit de a zbiera

| 21ndstillachild a răspuns:

Pai,manelele si rockul sunt cam in aceeaşi oala, deci...naspa

| andrei a răspuns (pentru 21ndstillachild):

Stiu pietre mai destepte ca tine. Sa zici ca manele si rock-ul sunt acelasi e ca si cum as zice ca tu esti inteligent.

| 21ndstillachild a răspuns (pentru andrei):

Sa zici ca nu sunt, e ca si cum ai zice ca tu stii tot alfabetul si te mai si speli

| andrei a răspuns (pentru 21ndstillachild):

Vezi, deja ma plagiezi. Asta inseamna ca ma respecti. Daca iti place rock-ul nu inseamna ca esti un motociclist barbos, murdar si plin de tatuaje, dar daca atata poti duce, atata spui.

| KapshunikaViorika1994 explică (pentru 21ndstillachild):

Sunt de acord cu tine, nu toate sunt prostii, vreunele sunt destul de frumoase dar oricum versurile sunt limitate si tampite.

| 21ndstillachild a răspuns (pentru andrei):

Nu am zis ca toata muzica rock e naspa,la fel cum nu toate manelele sunt grohaieli, adica astea actuale sunt, cele vechi de tot care semanau a muzica usoara erau destul de acceptabile, eu ma refer la rocku ala in care nu se canta ci se urla in prostie, dar parerea mea e ca esti cam limitat si nu poti accepta o parere

| Daktary a răspuns:

Daca sunt cocalari si pitipoance de aceea asculta manele.

| AriRa a răspuns:

Persoanele care asculta manele promoveaza prostia ( aceasta este strict opinia mea).

Întrebări similare