| RAY a întrebat:

De ce muzica e in general despre iubire? Eu m-am saturat sa aud de iubire voi nu?

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Multi cred ca iubirea e cel mai frumos sentiment... de care nu te saturi si iti trezeste niste fiori puternici.
Când asculți melodii de dragoste te gândesti la persoana iubita sau iti alini singurătatea.
Si mie imi place sa ascult melodii de dragoste...n-am avut niciodata un prieten si ma întreb cum e sa ai acel sentiment, dar mi-e prea frica sa incerc asa ca ma pierd in muzica.Suna ridicol, stiu, dar poate sunt si altii care fac asta din acelasi motiv.
Si eu ma satur câteodată gandindu-ma ca posibil iubirea nu exista sau daca exista nu e asa cum auzi prin versuri sau vezi in filme.
In ziua de azi iubirea sincera fata de o persoana de s.ex opus e o raritate.
Prea multe melodii de dragoste, vrajeala... si prea putina realitate(parerea mea).

| RAY explică (pentru BlackRose03):

Zi-mi ce varsta ai? poate esti jumatatea mea

| BlackRose03 a răspuns (pentru RAY):

M-ai uitat deja? laughing
E a treia oară ca ma întrebi asta...am 14 ani, o posibila relatie între noi 2 e imposibilă. Desi as fi vrut sa te cunosc si sa fiu de aceeasi varsta cu tine. :/

Pentru tine fac si puscarie daca e necesar ce nu fac eu din iubire

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Bwhahahahaha

| Drimmero a răspuns (pentru BlackRose03):

Ce matur gandesti la doar 14 ani, chiar te duce bibilica fata de multe altele de pe aici mai mari decat tine cu mult, le dai clasa,, respect!

| BlackRose03 a răspuns (pentru RAY):

Esti primul care imi zice asta, multumesc. happy
E drăguț sa iti spuna cineva ceva de genu, dar păcat(pentru mine)ca nu mi se va intampla si-n realitate.
Te pup! :*

Wow honey nu ma pupa ca numai pot dormi de dragul tau

14 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ai reinviat sub forma altui cont, ceea ce nu era de neasteptat, dar eu atat iti zic, gandeste mai bine decat multi de aici, uita-te doar la animalul pe care il tii in cusca(Coquina) si fa diferenta, cati ani pretinde ca are? 17-18? mai mult n-ai cum sa-i dai, sa nu cobor spre nivelul unei clase a 8-a/

| GoldenZenith a răspuns:

Ca asta prinde la gloata "indragostita" cu relatii fake. Mai mai ca imi dau lacrimile (de ras) cand aud unele melodii de genul care nu au nicio legatura cu dragostea din ziua de azi care e superficiala.

| BlackRose03 a răspuns:

Nu ma cobor la nivelul tau, acum n-am chef de cearta.Imi pare rău de tine... rolling on the floor)

| syd a răspuns:

Nu asculti muzica potrivita

| RAY explică (pentru syd):

Eu ce vina am ca dau pe Youtube si ma virusez cu piese de iubire

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare