anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce n-am nici un prieten nici prietena cand sunt chiar bun cu toata lumea? Ajut pe oricine, oricand. Am un suflet foarte bun am mila de cei saraci.
Chiar am nevoie de cineva in care sa am incredere, sa pot sa spun ce am pe suflet.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De la bunatate lumea te ia de prost si de aia esti singur

| SkyPilot a răspuns:

Te apropii de o persoana pe baza unor preocupari comune, sau un proiect la care lucrati impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasă prietenii, că nu mori fară.Mai întâi fă-ţi un rost, ceva cu care să te ocupi, şi in timp, poate, vin şi ăştia.Doar să nu disperi.Prieteniile nu se leagă pe cât de bun eşti tu ca şi om, ci de obicei pe câte găseşti în comun cu persoana respectivă.

| RbsAndreea a răspuns:

Buna! E foarte greu sa-ti faci prieteni. Spre exemplu, eu am doar 2-3 amici cu cre ma inteleg mai bine, insa nu ii pot numi prieteni.
Nu stiu cati ani ai, dar, daca esti adolescent, traversezi una dintre cele mai dedicile perioade din viata. Nu cauta prietenii, nu fii speriat ca nu ii ai! De-a lungul timpului o sa gasesti oamenii potriviti, in care sa ai incredere, care sa te ajute la greu, care sa te iubeasca si sa te pretuiasca.
Cei mai buni prieteni ne sunt parinteii, fratii si surorile. Ele sunt persoanele car ne sustin neconditionat si ne iubesc asa cum suntem; ne iubsc fara niciun motiv, fara niciun interes; ne iubesc pu si simplu.
Faptul ca esti bun cu toata lumea nu-ti aduce prieteni, ci doar oameni care au nevoie de tine. Selecteaza persoanele pe care le accepti langa tine.
happy