Iti inchizi mesajele de la setari cateva zile si se linistesc fara sa'i urasti si sa te urasca.
Toate patim ce ai patit tu, nu este nimic iesit din comun.
Bun venit in lumea oribila a fetelor, de aia urăsc ca oamenii sa știe dacă sunt fata sau băiat online
E plin de retardați, recomand sa le dai block și sa ii raportezi direc la admina cu un screenshot
Eu iti dau un sfat! zii la aia care vor sa ti-o traga! ca ai sot si ca esti casatorita! altfel nu te lasa in pace! sa stii! o alta varianta renunti la contul pe care il ai in acest sens! e singura varianta buna ca sa scapi!
De ce naiba încercați să agatati femei pe internet?
nu vad nimic negativ in a conversa cu o persoana online
Asa triști si singuri sunteti?
plictiseala, singuratatea
Primesc mesaje de la indivizi care ma intreaba daca vreau sa mi o tragă
sunt baieti care incearca si ei ce sa le faci, nu ca le iau partea ca nu e moral, dar exista optiunea ignor
Asta fac Ray, ii blochez din vorbe.
Ăștia sunt agresivi, nu vor să socializeze normal.
Da,se vede cum îi ignori.De asta pui întrebări tampite pe aici. Face parte din strategia ta de ignorare.
Ai vrea tu sa fie obsedați de tine.Informeazate înainte să folosești cuvinte care sunt peste limita ta de înțelegere.
Disperati, nu au bani sa plateasca o meseriasa in domeniu si trimit mesaje la toate necunoscutele
Orice om e obsedat de sex în lipsa lui. Problema nu e la ei, ci la tine că ai pretenții absurde și fițe in cap. Sunt o grămadă de fete, care accepta exact de ce te plângi tu fara nici o problema. Chiar se bucura.
Pentru asta exista prostituate tarfe daca vrei asa sa te safisfaca! dar nu sa abuzezi de o persoana ca asa vrei tu!
Cred ca te am băgat prea mult in seama si ai uitat ca pe mine nu ma intereseaza persoanele de genul tau sau al alora. Gusturile nu se discuta asa ca mergi in alta parte daca nu ti convine.
Eu unul nu incerc sa "agat" persoane pe internet asa ca o sa imi dau cu presupusul :
Cel mai probabil le este frica sa abordeze o femeie fata in fata de teama ca vor fi respinsi si asa le-ar scadea stima de sine in schimb in online nu mai acorda importanta pentru ca ei deja incep fara speranta dar o fac doar pentru a spune ca ei au încercat si tot o data poate spera ca poate, poate pica vreuna (cam asta ar fi teoria mea )
Ce rost are intrebarea? Ca sa ce? De parca nu stii ca unii sunt extrem de disperati dupa pasarici.