Trece repede cand faci ce iti place in viata, dar cand nu esti multumita cu realizarile trece greu, cat despre familie nu te iluziona asa mult, din ce in ce mai multi tipi nu doresc asa ceva din cauza ca multe sant pe interes, nepotrivite si bune de nimic. Incet incet isi da seama ca nu au cu cine procrea copii si treptat lumea o sa traiasca separata.
Sensul vietii este atingerea vietii vesnice, iar asta se poate doar prin Dumnezeu. Nu privi moartea ca ceva rau, caci nu este.
,, Is asa de supărata, mereu ma gândesc la viitorul meu, ma gândesc ca in maxim 10 ani ar trebui sa imi întemeiez o familie, ca o sa am un job, ca o sa imi fie greu si ca viata mea o sa fie intr o continua monotonie. "
Daca te deranjeaza lucrurile astea, sa stii ca le poti evita. Nu-ti crea singura probleme. Nu e obligatoriu sa-ti intemeiezi o familie sau poti sa-ti iei pe cineva cu care sa nu faci plozi sau sa umbli din relatie in relatie . De job. poti sa-ti faci o sursa de venit pasiv si nu o sa fii nevoita sa muncesti zi de zi. In monotonie nu o sa intri daca o sa-ti placa ceea ce faci, chiar daca acel lucru inseamna sa-l faci zilnic.
Tine minte un lucru : Atat timp cat o sa faci ce simti tu nevoia, nu ce-ti dicteaza societatea, o sa mori fericita.
Asa cum zicea cineva : Daca vrei sa ai succes si sa fii fericit, fa fix opusul a ceea ce fac 99% din oameni.
De exemplu, eu nu vreau plozi. Da, sunt 100% sigur de lucrul asta. Deci nu am de gand sa fac ceva numai pentru ca... asa zice societate, ci sa fac ce simt eu. Iar eu daca stiu ca as avea o viata mult mai linistita asa, atunci e perfect. Un plod o sa-mi manance din bani, din timp, din energie si mai ales din relatia cu sotia, ca dupa aia sa devina un bombardier nerecunoscator, ca hai sa fim seriosi, generatiile sunt din ce in ce mai de **** si educatia de la parinti e egala cu aproape 0 comparand cu,, educatia" pe care si-o face el din anturaje si de la ce vede pe internet. Asa ca #fucksociety.
Ai perfecta dreptate.
asta i faza, ca eu pentru ca sunt mai diferita, mereu ma simt fortată si presata de societate sa fac lucruri pe care nu vreau sa le fac sau pentru ca nu is pregătită.
Ar trebui sa fiu mai nepăsătoare.
Mereu imi fac singura probleme si nici măcar nu mi le face nimeni. Am o minte tare bolnava, trist.
Foarte bine gindit, eu de cate ori in viata asta nu m-am pomenint zicid:de ce nu s-au dus parintii la cinema in loc sa ma faca pe mine? Foarte sincer.Nu e sigur caci copiii carora le dam viata sunt mereu fericiti pentru gestul nostru. Poate nu si-au dorit aceasta viata dar noi am hotarit ca ii vrem.De ce? sa avem si noi prunci acum sincer pe undeva nu este egoism sa vrei sa ai copil numai pentru ca sa ai pe cine iubi? Wow cum o sa fiu comentata pentru acest raspuns.Dar adevarul e ca si eu am ales sa am copii sa ma vad fericita cu ei si nu m-am gindit daca ei se vor bucura de acest lucru sau nu, daca o sa le pot da tot ce isi doresc ei sau nu.
Nu-ti traiesti viata de aici impresia ca s-a intamplat ieri ce s-a intamplat acum 5 ani
Cam ai dreptate. Sincera sa fiu is si dintr un oras micuț, excursii mai fac cu ai mei sau din astea, dar am aceeasi rutina.
Somn, mâncat si școală(liceu) atât.
Mai după părerea mea timpul nu exista, tu ești acum alta persoana nu ești cea care îți imaginezi tu că ai fost in trecut, sa știi că de multe ori mintea îți joacă feste, de exemplu noi că oameni ne amintim din copilărie doar lucrurile frumoase, nu si cele nașpa. De aceea de multe ori privim cu nostalgie acele momente. Încearcă să nu te împotrivești și să vrei sa fie altfel, tine de mentalitate, daca nu vrei sa fie așa prezentul și te împotrivești lui doar accentuează depresia in care ești. Și viitorul e doar o imaginație la fel ca și trecutul, nu ascultă de societate și că trebuie neapărat să-ți întemeiezi o familie și să faci anumite chestii, e viața ta, poți să faci ce vrei tu cu ea, ai control absolut asupra ei.
O sa-ti raspund pe rand la fiecare intrebare. Parerea mea:
1 Timpul trece oricum la fel de repede, daca te concentrezi pe el vei avea impresia ca trece si mai repede.
2 Din punctul meu de vedere nu suntem in viata pentru un scop, pur si simplu suntem.
3 This is life! Viata e grea si plina de chestii urate. Aristotel spunea intr-o carte ca inteleptul nu aspira la placere, ci la absenta suferintei. Fiindca cel mai bun lucru pe care il putem gasi pe pamant este o viata prezenta fara suferinta. Gen e mai bine sa nu-ti moara apropiatii, cel putin nu prematur, decat sa devii bogat peste noapte.
4 Nu putem fi tineri mereu pentru ca timpul nu se opreste niciodata
5 Murim fiindca ne nastem. Orice inceput are un sfarsit.
Fii optimista si bucura-te de linistea si pacea din viata ta. Cauta motive de fericire in lucruri mici si nu te opri sa te gandesti la ce ai scris in intrebare fiindca e doar o pierdere din timpul tau pretios.
Te pup