Până la dezamăgire e un drum lung. Dar simpatică e coincidenţa.
Pentru ca nimeni nu e perfect, si toti facem greseli, asta inseamna sa fim oameni, adica sa avem greseli, si sa incercam sa invatam din ele. Cred!
Autocunoasterea cere timp, maturitate, lipsa de orgolii si alte tulburari psihologice si mai ales - dorinta de perfectionare personala continua. Nu toti reusesc. Sunt oameni batrani cu minte de 12 ani. Un mare psiholog a spus ( pe drept ) -Pentru lipsa de maturitate nu se face nimeni vinovat. Adica, zic eu - Daca esti facut dintr-un material rar ca un sac prost nu poti fi umplut niciodata de intelepciune.
https://www.youtube.com/watch?v=htWWCAILbPQ
Pentru ca oamenilor le este frica sa isi accepte defectele. Din cauza asta vor avea tendinta sa isi formeze opinii mult mai bune despre ei, opinii care nu reflecta realitatea.
Esti cam pesimista. Incearca sa cauti compania oamenilor optimisti si incurajatori.
Pentru ca traim intr-o lume in care nu-ti poti permite sa fii prea sincer cu tine insuti, ceilalti te analizeaza si te judeca si te forteaza sa te pretinzi ceea ce nu esti si nici n-ai vrea sa fii. Si poate ca autodezamagiri ar fi si intr-o lume mai buna, doar ca nu le-am da mare importanta din moment ce viata noastra nu ar depinde de ele
R0R0 întreabă: