| Ayako a întrebat:

De ce ne dam seama ca tinem la cineva dupa ce pierdem acea persoana?

Răspuns Câştigător
| Against a răspuns:

Deoarece,cu cat mai mult timp petreci cu acea persoana cu atat mai mult uiti sa ii apreciezi valorile, si incepi sa te porti cu ea ca si cum ar fi o/un oarecare, doar ca va leaga ceva mai special. Cand ai persoana langa tine, simti ca te poti purta cum vrei cu ea si nu te gandesti la consecinte...e ca si liceul, in cei 4 ani de liceu, te rogi si speri sa termini mai repede, si dupa ce ai terminat, regreti, asta pentru ca nu stim sa apreciem si sa valorificam ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi.

| Ayako explică (pentru Against):

Melodia asta se potriveste perfect: https://www.youtube.com/watch?v=ufEejvMEP64

| Against a răspuns (pentru Ayako):

E foarte profunda melodia asta, si da, ai dreptate, se potriveste perfect.

happy Nu ne dam niciodata seama ce vrem.

| Against a răspuns (pentru Ayako):

"Omul cat traieste invata si tot prost moare." E greu sa stii ce vrei, cand nimic nu mai e sigur.

Mda...

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru că ÎNCĂ nu am învățat să apreciem!
Totul tratăm ca și cum ar fi ceva normal, ne aprindem ca vâlvătaia și ne stingem ca suflul venit este flacăra lumânării, după acest "întuneric" realizăm ce am făcut.
Pa, pa.

| zurick a răspuns:

Salut! Omul este o persoana care niciodata nu se multumeste si care tot timpul isi doreste mai mult, uitand ce are de fapt, iar ceia ce are va realiza doar atuci cand il va pierde.(asa se intampla si cand realizam ca tinem la o persoana de abia cand o pierdem)Pa, pa.

| AtateaConditii a răspuns:

Deoarece toate lucrurile bune care iti ofera persoana de langa tine par o obisnuinta pentru tine, iar cand dispare, dispar si toate lucrurile care ti le-a oferit si atunci simtim lipsa.

| Abbcdd a răspuns:

Atunci ii simtim lipsa si ne dam seama cat de importanta a fost.

| SpeteanuAlinut1997 a răspuns:

Si mie mi-s-a intamplat asa mi-am pierdut colegii din scoala generala si sora mea s-a dus cu iubitu ei la casa lor pur si simplu
cand esti cu cineva mai mult nu stii ca acea persoana este iubita de tine(frati, parinti) sau persoane cu care vorbesti(prieteni) cand pleaca le simti lipsa ti-e dor de ei