| ȘtefiȘtef a întrebat:

De ce ne e asa de frica sa murim?

Răspuns Câştigător
| Nightfall a răspuns:

Fiindca iubim viata si oricine sa teme sa piarda lucrurile pe care le pretuieste, ceea ce iubim. Multi pretind ca nu se tem de moarte, dar au fost vreodata pe punctul de a o intalni? Unii, foarte putini, poate, fiindca moartea rareori da gres, dar chiar si acestia, care au fost aproape de moarte si intr-adevar nu se tem de ea, sunt oare demni de lauda? Ce e laudabil in asta? Sunt curajosi fiindca nu se tem de moarte? Nu. Eu cred ca sunt demni de mila. Fiindca e imposibil sa iti iubesti cu adevarat viata si sa nu te temi sa o pierzi. E imposibil sa nu te temi sa pierzi ceea ce iubesti. Daca intr-adevar nu se tem, e fiindca nu isi iubesc cu adevarat viata.

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De lasioh go on
Suntem slabi cand e vorba de necunoscut

| Nicoleta a răspuns:

Mie nu imi e frica.

| User a răspuns:

Nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau!

Abh
| Abh a răspuns:

Din cauza instinctului de conservare.

| Ana a răspuns:

Pentru ca nu o sa mai fim langa cei dragi.

| AndutzaAndu a răspuns:

Pentru că nu ştim ce va fi după moarte, pentru că se tot fac speculaţii despre viaţa de apoi, dacă există sau nu, sau dacă există într-adevăr iadul sau raiul...sau dacă existî într-adevăr Dumnezeu care ne va judeca la moartea noastră. Şi există toate astea. tongue

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Credem ca ne doare

| Dominicc a răspuns:

E o vorba ' " In viata nu trebuie decat sa mori" doar atat ai de facut. In rest trebuie sa accepti ce ti se intampla si sa depasesti ce nu iti place.

| Диана a răspuns:

Frica de necunoscut, I guess...

| RockaruL a răspuns:

Pentru ca ne gandim ca daca murim nu vom mai exista pe alta lume deoarece majoritatea nu suntem siguri ca exista Dumnezeu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noua ne este frica si de ziua de maine si tu vorbesti despre imposibilitatea existentei acesteia? laughing

Întrebări similare