Puteam sa jur ca intrebarea ta va fi legata de minciuna. Am avut sentimentul asta.
Ok. Minciuna e ceva benefic in anumite momente.Ca sa te scoti dintr-o situatie neplacuta, ca sa creezi o alta impresie despre tine.
Dar mereu are picioare scurte.O minciuna mereu va fi descoperita, iar adevarul va triumfa.
De cele mai multe ori, ma mint singura in legatura cu multe lucruri.Cum ar fi ca sunt bine, ca ma pot descurca si singura, ca daca vreau sa fac ceva pot.
Nu e benefic.Nu e deloc.Pe tine e greu sa te minti, dar o faci involuntar.
Pentru ca nu vrei sa recunosti ceva, sa iti dezvalui tie adevarul.
Nu am niciun scop, cand ma mint. Sau poate, vreau sa imi dau putere ca sa pot continua ce am inceput.
What about you?
Deci nu avea legatura. Am citit pe un blog o intrebare despre minciuna. Involuntar. Si mi-a dat o idee.
despre mine... hm
Cum am spus, nu mint. Dar pe mine cred ca da. Se pune?
Eu presupun ca ma mint (de fapt o faceam inainte) cu faptul ca totul se poate rezolva usor, dar nu stiu eu cum.
Bogdane tiam mai spus ca fara speranta omul nu poate trai, speranta e o minciuna personala da, cuma de ce mintim sunt foarte multe motive, suntem produsul societati noastre categoric, eu nu ma mint singur dar as ajunge in depresie fara speranta
Nu stiu nici eu. Nu vreau sa rascolesc dupa minciunile mele. Tu ce credeai ca mai am?
Mai ma mint atunci cand stiu ca pot sa fac crva bine, chiar daca pare imposibil, desi stiu asta.
Ai dreptate. Speranta e o minciuna. Deci tu te minti ca ai speranta, sa inteleg? Si mda... asta am omis si eu. Dar poti, adica putem, sau am reusit sa acceptam faptul ca speram desi stim ca ne mintim?
Normal man ma mint ca voi rezolva x sau y deci nu le-am rezvolat deja e ceva normal, ca daca ai pune nu pot, nu va merge te-ai sinucide ma intelegi? pe langa avem mult mai multe minciuni, complexe, frustrari, defecte, generalizari etc omul e o fiinta complexa
Mai mint si ca fiecare om e de incredere. Si ca pot sa il fac sa inteleaga. Ma mint ca incerc sa fac bine desi stiu ca fac rau.
Dar tu. Ca la asta faceam referire. Tu cu ce te minti? Pe tine.
Dar la tine. Care este minciuna care ti-o spui cel mai des?
Dar spune macar un lucru, despre care te minti... daca vrei bineinteles
Nu esti.
Esti ceea ce vor ceilalti să fii.
Ti-am zis ca esti moale, sa fii altfel.Tu repede ai incercat sa te schimbi. Esti ca asta : https://scontent.xx.fbcdn.net/......1747_n.jpg suparare! Azi m-a prins sinceritatea!
Adevaratul Bogdan este cel pe care l-am cunoscut. Copia mea. Acum abia daca vad ceva in comun la noi!
O alta intrebare... exista vreo sansa ca un om care nu concepe sinuciderea, sa o faca?
Dar cum adica? Nu stii. Nu s-a schimbat nimic. Mda poate ca sunt eu moale, dar asa par. De ce crezi asta?
M-am prins. Gata. Te gandesti cand am zis ca sunt rau? Pe bune? )
Sunt serioasa. Mi-as dori sa zbor undeva departe.
Apropo, ce mai faci? Mai esti racit?
Psi nu inteleg. Ce e diferit fata de atunci cand m-ai cunoscut? Acelasi Bogdan. Aceeasi speranta. Aceeasi mentalitate. Nu inteleg