Pentru ca atunci cand ne nastem, nu stim ca viata e grea.
Viata e tot mai grea cu cat inaintam in varsta.
Saracii de noi Si am invins pe toti ceilalti 1 milion de frati in cursa aia
Sunt nostalgic
Exact. Nostalgia e singura care își găsește locul aici.
Eu regret ca am castigat cursa aia
Cateodata si eu, dar după imi amintesc de unele chestii pentru care merita sa traiesc.
E usoara pentru cei care iti fac tie probleme, doar ca ei tac intotdeauna la discutia asta.
Nu, viata e grea ci noi suntem mult prea prostii. Facem noi ce facem si apoi tot viata e de vina.
Viata este minunata daca, sti sa descoperi anumite "secrete". Care desi le avem in fata ochiilor, noi tot nu le vedem. Noi ne ingreunam singuri viata. Fara sa vedem multe raspunsuri, sau ma rog sa le vedem pe cele placute inimilor noastre. Primim exact ceea ce meritam.
Pa, pa!
Pentru a experimenta sentimentele, pentru a iubi, a ne simtii fericiti, tristi, abatuti, pentru a fii acolo pentru persoanele care au nevoie de noi si la randul nostru cand ne e greu sa le avem alaturi asa cum le am fost si noi. Viata are momentele ei grele insa nu este grea, sau daca o vezi asa este pentru ca un anumit moment te a ranit insa acesta v a trece si totul v a fi mai bine dupa care vor veni si alte momente grele, asta e cursul lucrurile important este, oricate momente grele am avea sa trecem peste sa zambim sa traim si sa speram ca v a fi mai bine!
bafta!