| Sawarekh a întrebat:

De ce nici o femeie nu recunoaste, ca este instabila emotional?

Este o problema psihica, in care ele nu isi dau seama?
Sau pur si simplu, ele considera ca fiind femei isi pot permite sa faca asta?

Stiu ca o sa primesc hate, dar e lucru stiut ca femeile sunt mai instabile, decat barbatii, nu aveti cum sa contestati asta.

Ba chiar vorbeam cu o lesbianca, si imi spunea ca si-a luat tepe si a fost amagita de femei...

Iar i-a este dezamagita in general de femei, la un moment dat mi-a spus: ''chiar o sa tind sa cred ca femeile ori sunt p..., ori sunt... ori efectiv sunt malefice''

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Și bărbați sunt sfinți și stabili emoțional?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dragostea nu ie usor.
Cand trece ceva timp si judeci mai la rece, realizezi cat de sandilau ai fost si tu, nu doar ea.
Din pacate, pe moment nu realizam.

| gabicoo a răspuns:

Sandilăii, indiferent de gen, nu recunosc faptul că au o problemă.

| J0B0MAT a răspuns:

Pentru că probabil nu sunt. Din ce spui aici, posibil să fii tu mai instabil.
Dar și dacă unele ar fi, nu au de ce să recunoască nimănui.

| Sawarekh explică (pentru J0B0MAT):

N are sens ce vorbești acolo, de unde ai ajuns la concluzia că eu sunt instabil?laughing te auzi ce zici?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Sawarekh):

Un om care consideră că toate femeile/doar femeile sunt instabile emoțional sau oricum altfel le-ai cataloga, dă clar dovadă de frustrări și instabilitate, pentru că altfel ai vedea adevărul, anume că nu au femeile probleme cu instabilitatea emoțională.În niciun caz doar femeile, în niciun caz toate și nici măcar toate pe care le-ai cunoscut tu. Dacă tu ai găsit problema asta la toate femeile pe care le știi, ar trebui să îți pui un semn de întrebare dacă nu problema ești tu.Asta denotă întrebarea ta.

| Sawarekh explică (pentru J0B0MAT):

Frustrarile sunt altceva, instabilitatea e altceva laughing
Si da, fiecare avem frustrarile noastre.
Dovada cea mai clara ca nu sunt eu de vina, este ca, eu mereu am stiut ce am vrut, pe cand femeile pe care le-am cunoscut, nu au stiut, unele chiar afirmau ''nu stiu exact ce caut'' o alta tipa s-a razgandit cu 20 min inainte sa ne vedem la date, eu deja eram in drum, o alta tipa m-a luat de mana de la primul date, s-a sarutat cu mine, apoi a doua zi a spus ca nu e pregatita pentru mai departe....pai wtf, alte tipe dupa 1 luna de discutat, iesit pe afara, pentru a ne cunoaste, a lega o conexiune, au gasi un pretext: ''am o situatie mai complicata si nu sunt pregatita de realtiie'' dar tot aceeasi tipa, peste 2 saptamani, am vazut-o in clubu in care am fost eu, dansa cu un tip happy
Astea sunt doar cateva exemple, deci da....incerc si sper ca nu toate sunt la fel, dar uite cunosc constant femei ciudate.

| ioana748 a răspuns:

Tinand cont ca in tara noastră femeile sunt batute de barbatii stabili emotional better no comment.
Tie iti trebuie o singura femeie. Dintre toate iti doresc sa o gasesti pe cea perfecta pentru tine. De restul nici nu trebuie sa ti bati capul.

| LisaJulie a răspuns:

Și bărbații și femeile sunt niște enigme pentru toată lumea! Enigme care nu vor putea fi niciodată deslușite

| 1onurSimion a răspuns:

Eu nu înțeleg ce treabă ai tu femeile că sânt sau nu ele instabile este treaba lor strict privată ce fac femeile și cum sânt femeiile.

| Seba2013 a răspuns:

Vezi ca in parlament exista persoane care stau pe TPU si ii cauta pe oamenii care vorbesc contra MOTTO-UL "violentei contra femeii".

Sa nu te gineasca ca dupa aceea iti pune toate sagetiile sau cozile de topor ca sa vina spre tine.

Du-te pune-te langa batrani sa vezi cate istorii de filme politiste stiu. Iti pune un agent dupa tine pentru ca te considera intarator la violenta.

| Giulia911 a răspuns:

Corectează-ma dacă greșesc. Din câte știu eu persoana instabila emoțional înseamnă că are tulburare borderline. Iar borderline seamana foarte mult cu psihopatia. Deci te întrebi de ce toate femeile sunt psihopate? Nu i am întrecut pe bărbați. E dovedit științific ca reprezentantele sexului frumos sunt mai inimioase decât reprezentanții sexului tare. happy

| Sawarekh explică (pentru Giulia911):

Complet fals, nu sunt dovezi din punctul asta de vedere, și nici nu sunt mai empatice femeile, te asigur!

Absolut toate cuplurile și oamenii pe care i am întâlnit, au dovedit că bărbații sunt mai empatici.

| Giulia911 a răspuns (pentru Sawarekh):

Eu te asigur ca exact asa este

Nu este așa, mai ieși în lume...

Bine, și ce ai văzut când ai ieșit?

Am vazut asa: femeile lasa cu usurinta pe cineva, nu se ataseaza precum o fac barbatii.
Poti sa discuti cu oricine, femeia daca e refuzata nu este afectata, pe cand barbatul chiar este afectat. Barbatul intr-adevar se ataseaza.
Barbatul nu iubeste din interes, femeia o face.
intreaba tu pe orice fata, sa vezi ca il iubeste pe partener doar daca reuseste sa o satisfaca la pat, daca nu, il va insela, in 2-5 ani.
Am iesit cu multe tipe de pe diferite aplicati de date, si e pur si simplu dezastrulaughing nu isi asuma nici una ce spune, de la o posta se vede instabilitatea emotionala.
E mult de vorbit, n am timp sa spun toate evenimentele pe care le-am patit, dar te ai cruciilaughing
Macar barbatii stiu ce vor, un barbat niciodata nu s-ar razgandii sa iasa cu o femeie cu 1 ora inainte de date.

Da,foarte empatici sunt barbatii. De aia sunt mai mulți bărbați decât femei Ia sporturile de contact și se umplu acolo de sange, e internetul plin de ei când se bat în trafic, eu ca șoferiță am avut probleme doar cu barbatii, pentru lucruri normale, ca mergeam cu viteza legala și ei săracii erau "nevoiți" sa ma depășească, asa ca ma înjurau de tot neamul. Dacă era vreo coada la magazin și intram în fata ca ma grăbeam, femeile nu spuneau niciuna nimic, în schimb săreau ditamai munții de bărbați sa-mi dea și doua palme ca am îndrăznit, eu având 45 de kg pe atunci. Câte criminale în serie sunt? Ah? Și cati bărbați? Ca m-am uitat și eu la câteva documentare și doar de bărbați am auzit. Cat am stat 12 ani în școala trebuia sa ma feresc de colegii mei( baieti) sa nu ma lovească și pe mine din greșeală ca ei se băteau zilnic jumătate de ora, toți se băteau. Câți bărbați își bat nevestele și câte dintre ele fac sunt violente? Ca am ajuns sa prind și scârbă de ei.

| Giulia911 a răspuns (pentru Giulia911):

A devenit tradiție sa deschid televizorul și sa aud de vreunul care si-a tranșat iubita. Eu nu pot omorâ nici un șobolan.
Un criminaL a primit titlul de cel mai rău om din România, nu o femeie.

| Valentinaldoilea a răspuns:

De unde ai aflat tu ca toate femeile sunt instabile emotional? De la o dezaxata care nu e in stare sa se apropie de un barbat?
Si din moment ce asta e mediul in care te invarti... ma intreb cat de barbat esti. Nu potent. Nu potenta te face barbat.

| Cavaler001 a răspuns:

Nu mai generaliza și nu mai lua de bun ce zice o lesbianca. Aia chiar are probleme cu mansarda din moment ce refuza placerea oferita de un bărbat și alege o femeie.
Și bărbații pot avea probleme emoționale cauzate de timiditate, lipsa de încredere datorata poate și masturbării., singurătății s-a factori.