Pentru că aratam ca si ceva ce ai scos din scurgerea lui Drimmero. Nu scurgerea aia la care te gandesti tu, nu suntem chiar asa urati.
Am avut o perioada in care poza mea de profil era o poza cu mine, prin 2013. Aveam par d-ala edgy si aratam hella' gay. Na, la ce te poti astepta de la un copil de 13-14 ani.
Nu mai am poza cu mine drept poza de profil pentru ca intre timp am devenit introvertit, si frica de invalidare externa imi provoaca anxietate.
Sunt prea sexy pentru site-ul ăsta si nu as vrea ca mulțimea de admiratoare/admiratori sa ma persecute cu mesaje siropoase si sa mă venereze peste tot. Prefer să fiu umil si discret rămânând anonim
Asta e site de matrimoniale cumva? ce importanta are cum arat?
nu asta e scopul acestui site si ajutor online resiproc,plus ca omul te judeca dupa ce te vede, mai bine anonim
Ca bine zici
Doar un cap? Vai de mine ce ai zis. Mai numara odata Einstein.
Unul care nu e acoperit de haine, brokenico
Aa dar tu esti femela?
Fată. "Femelă" e pentru animale.
ok. Mersi, din nou!
Poate petru ca majoritatea ne pastram identitatea deoarece avem unele probleme pe care nu le putem spune chiar asa pe fata
Ca am vazut ca nimeni nu are.
Totusi, nu este o regula. Pana la urma urmei, fiecare are voie sa-si puna ce poza doreste, sau ce poza il reprezinta. Cum am eu cu un lup. ^_^. Dar sincer, inainte sa-ti vad intrebarea, chiar m-am gandit de cateva ori daca sa-mi pun poza cu mine sau nu... )
Btw, cum ar fi sa facem un vide cu TPU IRL (in real life) ?
Tu ai ce arata sys esti frumoasa
mersi!
Npc,eu rar fac complimente, nu sunt afemeiat dar tu esti frumoasa
Ce mai ascultam melodia asta înainte )
Tu nu ești lonely, draga. Ai mai multe admiratoare ca Vârciu.
La mine s-a transformat in realitate piesa
Esti si amuzanta, ce dulce esti sys, multe din ele sunt in coma dupa ce am facut scimb de poze
De ce? Nu accepta normalitatea la un om?
Nu stiu, pai daca ele credeau ca sunt dorian popa
Baaa nu-mi mai faceti chat la intrebare
Ok,numai fac, nu urla asa ca imi bate inima puternic
Pentru ca frumusețea ta ne face sa ne rusinam si sa ne gândim la faptul ca pe langa tine noi suntem fizic niste gunoaie.
Ma refer la astia mai activi.
Golden Zenith are, restul nu stiu
Waaaaaaaaauuuuuuuu ce maaaaaare esti
mersi, mi se zice des
Ce frumix ești ♥
Esti frumos. Ma atragi.
Așa arăți tu? Un „Haș" care ies 2 dragoni din el?
Ești mutant?
Tu ce ai fumat?